fbpx

 


Adela Popescu. Iată o variantă excelentă de a salva o fotografie în care nu se întâmplă nimic interesant, nici măcar ținuta purtătoarei.. de geantă? O cromatică interesantă va salva o fotografie care nu spune, de fapt, nimic. Nu ne dă pe spate, dar nici nu ne displace profund.

Ana Baniciu. Când vrei să faci o felie de pizza să arate bine, în principiu, nu trebuie să porți decolteu. În caz contrar va arăta mai bine decolteul, decât felia de pizza. Cum s-ar spune, să nu te pui niciodată între un bărbat și o bere sau în fața televizorului în timpul unui meci. Din faptul că doar pizza este colorată reiese un singur lucru: restul este zgomot de fundal.


Bianca
promovează dragostea pentru propriul animal de companie, pentru că, nu-i așa, ce este mai frumos și mai drăguț decât să-ți iubești animalul de companie. Mai ales când el este drăguț, frumușel și cu un căpuț de dimensiunea cadranului de la propriul ceas. Hai că mă duc și eu să-mi iubesc puțin cameleonii.

Codin Maticiuc este un băiat rău. Găsesc, însă, un mare defect. Ei bine, măi Codin, nu știi că fumatul dăunează grav sănătății.

Delia este impecabilă. Și asta în mare parte datorită echipei de imagine cu care lucrează și cam… atât. Dacă o ține tot așa, curând toată lumea o să se întrebe: Loredana, who?

Gina Pistol ne invită să admirăm un peisaj cu stele sau soare. Nu mă pot concentra foarte bine din cauza verdelui din fundal. Știți că urăsc verdele, nu-i așa?

Justin Bieber. Sincer pe mine, imaginea aceasta mă înfricoșează. Este chiar acea imagine care te bântuie ca personajul din celebrul film ”Eat„. Este generator de cele mai negre coșmaruri și cele mai verzi rele intenții. Nu știu voi ce părere aveți, însă un bărbat care ține în brațe un iepuraș este extrem de dubios.

Din categoria, hai să facem ceva interesant, căci de lucruri neinteresante ne-am cam plictisit, Andreea Bălan plonjează neinspirat, negrațios și total inutil în brațele lui Dorian Popa și ale lui Mihai Morar. Acum apreciez că băieții merg la sală și acest lucru este vizibil, însă nu prea înțeleg demersul și miza lui. Să fi fost vorba despre ouă?

Știu, știu, suntem în Săptămâna Mare și ar trebui ca și Domnița să fie mai bună și mai delicată și, în general, mai îngăduitoare cu cei din jur. De ce nu aș fi mai îngăduitoare cu Rita Ora? Până la urmă un desert nu a omorât pe nimeni. Și, după cum se vede, nici pe coapse nu s-ar prea depune. Atunci: de ce nu? Îi sugerez data viitoare, un ou roșu românesc.