fbpx

Andreea Marin nu se poate decide care este cea mai urâtă coroniță pe care o poate purta la următorul eveniment monden. O liniștim noi. Andreea, oricum nimeni nu va remarca coroana pe care o porți, din cauza vestimentației, probabil, de WOW, pe care o vei afișa. Și, cum găsești tu în fiecare cutie mică de icre o bucurie mare, mare, mare cât o zi de post, și noi găsim în apariția ta un mic, mic, mic punct pozitiv. Nu știu care este acela, dar mă gândesc și… revin.

Mădălina Ghenea are picioare atât de lungi încât nici ea nu poate ajunge până la ele. Ei bine, pe asta chiar nu o mai văzusem. Oare, Roxana Ciuhulescu ce o avea de spus?

Alina Eremia este o fată extrem de frumușică, îmbrăcată extrem de frumușel, pe un fundal extrem de urâțel, luat parcă dintr-un photoshop extrem de nereușit. Dumnezeu știe ce-o fi fost în capul ei și Dumnezeu știe ce-or fi căutând acele lame prin spatele ei.

Pepe s-a apucat sau s-a reapucat de sporturi de iarnă, ceea ce este foarte frumos. În curând mă voi alătura și eu lui pe pârtii, firește, atunci când programul mi-o va permite.

Alex Velea are o coafură nouă care mie nu-mi place, pentru că voi știți că eu urăsc movul. Ei bine, fie, cum suntem colegi, cred că pot să trec peste acest mic detaliu.

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba