fbpx

 


Antonia s-a apucat de sport și asta pe place. Informația sugerată de avocado aplicat de Instagram pe geanta de sport. Totuși nu vrem să ajungem să ne prăbușim de la atâtea antrenamente, dar cred că Antonia este pe brațe puternice… și anume ale lui Alex Velea.

Andreea Bălan fuge disperată într-o încercare eșuată de a salva o fotografie. Și, ce frumos este peisajul din spate! Păcat! Cizmele alea de cowboy nu au ce căuta, în acest secol, alături de short-ul din denim și acel tricou roșu. Și, cu siguranță, nu în acest context de make-up, dar, hey, ce mai contează atunci când reușești cu adevărat să strici o fotografie perfectă.

Corina este toată o lumină, grație aplicațiilor și a unui filtru minunat de pe Instagram, de care nu doar ea a ajuns să abuzeze. Presupun că imaginea este făcută într-o cabină de probă, dar, hei, asta nu este chiar atât de rău în contextul în care există și fotografii în baie.

Anna Lesko tocmai a ieșit de la duș și cum altfel decât într-o jachetă din denim și o fustă albă. Hello, cine crede gluma asta. Oricum, Anna se menține în foarte bună formă și nu neapărat în formă de cozonac, chiar dacă cozonacul este un desert care ne place foarte, foarte mult.

Ai crezut vreodată că Gina Pistol are gusturi atât de ciudate în materie de bărbați, mai ales având în vedere că este, totuși, iubita lui Smiley? Nu înțeleg chestia cu părul, dar, hei, King Kong este ditamai vedeta, așa că Why Not!

Nu, Anamaria nu ar trebui să se vopsească vreodată așa și nici nu ar trebui să-și cumpere această perucă. Sper că nu a făcut-o pentru că mi se pare că nu o flatează absolut, dar absolut deloc. Sper că este o glumă, nu?

Sunt puțin nedumerită pentru că nu înțeleg cine este în această imagine. Încep, încet, încet să văd imaginea de ansamblu, iar imaginea de ansamblu nu arată atât de rău precum arată detaliile sale. Acum, dacă ne-am focusa pe detaliile pantalonului, am avea în ansamblu o imagine pozitivă tinzând totuși spre zero. Dacă ne focusăm pe zona capului, informația mă depășește total și, cum nu sunt o persoană căreia să-i placă să fie depășită în general și în ansamblu, prefer să detaliem cât mai puțin.

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba