fbpx

Lidia Buble se simte oarecum complexată la capitolul nas. Autocomparația cu Pinocchio ne face să ne gândim la faptul că Lidia își dorește un năsuc mic, mic, mic, de păpușică de plastic. Noi nu vrem asta, Lidia. Rămâi tu!

Mihaela Rădulescu ne spune foarte clar că ea nu face reclamă la unt. “Poți să iubești un austriac fără să ai această Super Putere, secretul butterschmaltz. Aceasta nu este o reclamă, este un sfat puternic – este ingredientul secret pentru a găti un snițel vienez adevărat. Nu râdeți, trebuie să luați în serios snițelul”, spune Mihaela. Nu că nu ne-am fi dat deja seama, dar cu siguranță Mihaela își dorește să facă reclamă la unt vienez. Nu de alta, dar ea știe cum se face un snițel și așa cum spunea chiar ea, snițelul este foarte important și trebuie luat întotdeauna în serios.

Loredana și-a achiziționat o pereche de cizme YSL de 8.000 de euro, cizme pe care le are și Delia. Sau, Delia și-a achiziționat o pereche de cizme YSL de 8.000 de euro pe care le are și Loredana.

Nici nu mai contează ordinea, important este că Loredana și Delia au amândouă cizme YSL, de 8.000 de euro.

Mihai Morar are cea mai urâtă corcitură de Chihuahua pe care am văzut-o în viața mea. Mai urâtă decât corcitura pe care am avut-o eu în urmă cu ceva ani. Așa se întâmplă când iei câinii de la portbagaj. Mă rog, pe viitor îi recomand să învețe din greșelile lui și să achiziționeze numai câini cu pedigree. Nu că ar fi extrem de important, dar dacă tot vrei să ai un câine ”de poză”, trebuie să fie și demn de a fi pozat. Știu că acum imi vor sări toți iubitorii de animale în cap. Firește că puteți iubi orice câine, de rasă sau nu, frumos sau urât. Dar nu mai bine, Mihai, luai tu un catel dintr-un centru de plasament? Așa, pentru că ai tu inimă mare. Cățelul ne place și are și cont de Instagram, așa că puteți să-i dați și un follow.

De Mădălina Ghenea s-a scris mult în ultimul timp. Fondat sau nu, nu putem înțelege un lucru. De ce Mădălina a decis să publice fotografii cu fetița ei pe Instagram? Nu că aș condamna-o pentru că a hotărât să nu facă vreo copertă, dar nu înțeleg aceste jumătăți de măsură. Ori îți expui, ori nu-ți expui copilul, dragă Mădălina? Which one is it? Nu că ar fi asta cel mai important lucru, dar parcă tot tabloul are aspect sumbru pe care nu-l regăsesc neapărat în povestea unei noi familii fericite. Să fie reale zvonurile?

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba