fbpx

iulia albu

Domnita de Alba poarta Iulia Albu si Philip Treacy pentru ca… poate!

chris hem

Chris Hemsworth a postat o fotografie in care ironizeaza presa americana, in legatura cu problemele pe care le-ar avea in mariajul cu frumoasa Elsa Pataky. In aparenta, poza ilustreaza un scenariu imposibil, in care Chris ar avea nevoie sa scruteze zarile pt a identifica milioane de femei ce stau efectiv buluc la coada pt a-I atinge bicepsii, daramite pt a-l lua de sot.

elsa adrien

In realitate insa, Elsa Pataky, care l-a convins chiar si pe Adrien Brody, cel mai tanar castigator al premiului Oscar, pt rolul din “Pianistul”, sa ii cumpere o mosie cu conac, este extrem de relaxata, otravind in prealabil marea inconjuratoare, in asa fel incat nici cea mai darza innotatoare nu poate intra in raza vizuala a frumuselului ei sot. Ne plac pana si ochelarii pe care cei doi ii poarta, drept pentru care nu putem sa nu empatizam cu pseudodramele celor doi.

hillary

Hillary Clinton isi verifica dantura in timp ce stewardesa se scobeste sarguincios in ureche. Ei, asta da imagine de 100.000 likeuri pe Instagram! Cum mai bine sa te apropii de popor, decat cu o cafea in mana si o poza de pitipoanca.

P.S. as vota-o!

mariah

Mariah Carey duce narcisimul pe culmi neexplorate pana acum, plonjand adanc si sarguincios in propriul eveniment, mai ceva decat corsetu-i imposibil de mulat in coapsele-i generoase. Nu, aceea nu este o gogoasa, ci o sunculita fandosita de la Hollywood. O intrebare ne bantuie totusi, cine-i albul de la pian?

zavo scheleti

Si de ce nu l-a revendicat inca Oana Zavoranu?

caitlyn

Taticul vitreg al lui Kim Kardashian este mai bun decat multe mamici! Dovada fiind fotografia pe care acesta si-a facut-o la un Transnationalfestival #QueenUSA. Ne place! Mai ales ca “fetele” tin in mana buchete din flori naturale, iar “tati” arata chiar din peisaj.

kris jenner

Motivul incredibil pentru care divortul a devenit o realitate pentru cuplul Bruce-Kris nu a fost nicidecum orientarea sexuala diferita a taticului vitreg al lui Kim, ci luptele incredibile ce se duceau in fiecare dimineata pe sutiene si pantofii Louboutin, din dresingul mamei celebrei socialite. Or, cred ca nicio femeie nu trebuie sa imparta Louboutinii sai cu nimeni, cu atat mai putin cu propriul sot.

Way to go, Kris!

 

Sursa foto: Instagram, People, PurePeople, JustJared