Mihaela Rădulescu poartă niște sandale urâteee răuuuu și o geantă urâtăăăă și mai rău, o rochiță urâțicăăăă și o vestă cu bănuți din ”haur”. Nu vi se pare că are ceva din capra de Anul nou?! Îmi amintește de un bâlci țigănesc, improvizat, pentru că eu ador bălciurile țigănești, de fapt, iar încercarea ei patetică de a purta tocuri pe pietriș este rivalizată doar de stângăcia accesorizării sale și ridicolul întregului tablou. Ța, ța, ța, căpriță, ța! După ultima apariție a Lidiei Buble la evenimentul Forza Zu, Delia simte nevoia să se reculeagă. Este trist să îți vezi munca furată și look-urile copiate, nu-i așa… Delia?! Dar despre asta citiți totul mâine, doar pe wowbiz.ro. Îi urăm recuperare plăcută și mult soare!

Chrissy Teigen i-a făcut o vizită surpriză soțului ei, în Boston. Stimabilul o aștepta cuminte, lucrând la un goblen. Pentru că nicio femeie nu era în patul numitului, nici sub pat și, credem noi, nici în dulap, Chrissy i-a oferit celebrul tort ”dezbrăcata cu praline”. Precizăm faptul că fata avea și o leucă pregătită, în caz contrar.

Claudia Pavel zace răvășită într-un club. De ce?! Cum?! Nu știm… dar nici nu ne prea interesează.

Jennifer Lopez vrea să ne convingă că ea este o fată populară și că mănâncă înghețată. Dacă ar fi adevărat, jumătate din populația planetei ar avea posteriorul ei.. doar dacă diva are o rețetă minune, pe care o pregătește în mare secret în bucătăria ei 🙂

Kaitlyn Jenner este ”bărbată bine” și demonstrează că dragostea nu ține cont de vârstă, sex sau… haine. Și până la urmă… atunci când ești un tată de nota 10, nu mai contează nimic. Bravo lor!

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba