fbpx

Nimic nu se compară cu un weekend cu familia, la Therme. Mă rog… la niște Therme… mai pe lux, așa ca pentru un bombeu de divă latino. Nu știu cum unele femei pot naște atâția copii și să arate în acest fel. Mă rog, o să o întreb pe Anca Serea.

Miley Cyrus vrea să ne arate o fotografie cu ea mică, din care rezultă clar că diva încă își roade unghiile. Îi recomandăm un gel cu ardei iute sau… lumina aprinsă, ca să nu îi mai fie frică de bau-bau și să nu își mai roadă unghiile, în consecință.

Frumoasa și Bestia: firește, cățelușa fiind frumoasa. Da, dar și tatăl lui Kim Kardashian este ”bună în draci”.

Xonia nu mai are riduri, dar nici nas. Utilizarea iresponsabilă a filtrelor duce la pierderea gravă a popularității!

Mihaela Rădulescu ni se prezintă ”împănată” la malul mării. Dar cu gemenii… ce a avut?!

Zâna începe sa devină din ce în ce mai bună la selfie-uri. Că la plasarea de produse nu prea se pricepe… sigur! Dar na, așa este când ești divă mare… know-how puțin.

Lora nu își cumpără așternuturi scumpe, așa că nu am putea-o acuza că nu investește nici în lenjerie. Mai ales că abia s-a trezit drăguța de ea machiată toată. Ceva superb!

Câteodata mă gândesc ce succes de box-office ar putea fi o reeditare a celebrei pelicule ”Chucky”, în viziunea imaginată de Hitchcock. După aceea îmi revin și ies de pe profilul Andei Adam.

Anamaria Prodan își poartă toate broșele și toate inelele deodată. Slavă totuși că nu și toate ceasurile! Bravo măi, Anamaria! Ce crezi? Ador look-ul tău! Când te scot la un WOW?

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba