fbpx

radulescu

Cât îmi era de dor de o apariție a Mihaelei Rădulescu… Funda de ”Pisicile Aristocrate” de la gât nu salvează, din păcate, situația, iar acele pietricele cusute pe bretelele rochiei mă duc, mai degrabă, cu gândul la o aspirantă la un concurs de Miss undeva… printr-un sătuc mărginaș. Atitudinea face toți banii, cu mâinile în zona inghinală, probabil într-o tentativă rușinată, de asumare a eșecului vestimentar. Da… nu! Mihaela Rădulescu ar putea aspira, în cel mai bun caz, la un trofeu BAU! Deși s-ar putea să nu fie suficient de relevantă ca apariție stilistică.

Mi-aș dori să vină ziua în care să o văd pe Mădălina Ghenea coafată, pentru că acest fel de a-și aranja părul pare mai degrabă improvizat. Însă… apariția ei nu este una dezastruoasă, în niciun caz. Sper totuși să nu poarte un ceas la mână! Rochia arată bine pe silueta ei. Încă un detaliu de care ar putea ține cont pe viitor este alegerea unor perechi de încățări potrivite. Nu întotdeauna o pereche de sandale nude sunt cea mai fericită alegere.

Madalina Ghenea arrivals at the amfAR Gala Cannes 2017 at Hotel du Cap-Eden-Roc on May 25, 2017 in Cap d'Antibes, France CAP/PL ©Phil Loftus/Capital Pictures

Iar acum, doamnelor și domnilor, imaginea reală cu Mihaela, Mihaela, pardon! Mădălina Ghenea. Hai măi Mădălina, că nu ești chiar atât de grasă! Adică… de ce să te photoshopezi în acest hal?!

22222

Această imagine îmi aduce aminte de o fotografie cu Andreea Marin. Observați asemănările? Există o expresie din popor care spune că ”mi s-au lungit urechile de plictiseală”. Ei… zânei i s-au lungit mâinile 🙂 Din ce cauză oare?!

kylie

Kylie Jenner are un bombeu de exceptie! Mda… m-aș fi înverzit de invidie, doar că eu urăsc verdele.

Screen Captures62

Nu pot să o înțeleg pe Delia! Adică… sincer. Priviți imaginea din stânga. Mai, mai să mă convingă că este o divă. Superb… compoziție, absolut tot! Și întrebarea vine: ce caută în costumul acela cu dungi, de manelist??!! Da, da! Este chiar ea, Delia! În imaginea din partea dreaptă, extrema dreaptă. Nu vi se pare că îi lipsește un dinte de aur? 🙂

 

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba

C