fbpx

Untitled

Iulia Albu poarta Max Mara, Valentino si Iulia Albu

Screen Captures59

Andreea Marin este plină de citate motivaționale și nu neapărat foarte motivantă… stilistic, cu acest look de caprioară pe patine. După ko-ul pe care i l-a administrat Mihaela Rădulescu… nici nu este de mirare. Apropo de Mihaela Rădulescu, aparent, diva de la Monaco face din ce în ce mai bine. Și ne place din ce în ce mai mult. Lasă, dragă Andreea! Nu-i nimic, dragă Andreea! Nothing changes if nothing changes! Mă rog, am încercat să spun ceva motivațional dar na… ca nu mi-a ieșit.

Și calciu, zic!

Alexandra-Stan

Alexandra Stan vs. Iulia Albu: Doamne cât este de straniu să vorbesc despre mine la persoana a treia! Revenind, Alexandra Stan are, cu siguranță, simțul umorului. Să vedem totuși câte puncte peste zero va primi la următoarea rubrică Verdict Iulia Albu. Glumesc! O ador pe Alexandra!

42

Dupa fashion-fight-ul de joia trecută, Bianca a depășit, în sfârșit, șocul trofeului BAU primit și se relaxează împreună cu fostul/viitorul soț, într-o destinație exotică. Firește, cu o geantă care se vrea de firmă, atârnată pe umar. O fi, n-o fi, eu cu siguranță nu sunt acasă, dar parcă aș fi la o prajitură cu Andreea Banică.

kimk

Da, ne place Kim Kardashian, din ce în ce mai mult. Deși nu credeam că o să spun vreodată asta! Ce ar putea să nu îmi placă la o femeie frumoasă, alături de copiii ei?!

ghenea

Mădălina Ghenea s-a surprins (singură), într-o ipostază romantică, alături de iubitul/soțul ei. Frumos! Ne place!

Ca

baner IA