fbpx

Surprize, surprize dragii mei! Astăzi m-am întâlnit cu Andreea Marin in care am descoperit o persoană foarte caldă si afectuoasă, dar … la fel de prost îmbrăcată ca de obicei.
Păi bine, Andreea, asta mai lipsea, la pomul acela de Crăciun pe post de rochie si o fundă imensă de legat mopul de mătură?
Apreciez că ai ales un pantof închis si un makeup clasic, dar ce facem cu gablonțurile din urechi si fundiță de legat vâsc pe care o porți pe post de accesoriu pentru cap??

Imi place in mod deosebit aceasta imagine cu Andra!

Mi se pare atat de umană si  in acelasi timp atât de puternică această imagine a Andrei desculță pe scenă. Imi pare rău ca nu am fost la concertul ei, însă cu prima ocazie voi merge cu siguranță.

Irina Rimes sustine campania “Donează sange!“, lucru care mă bucură si pe care trebuie să-l faceți si voi, asa că ….start!  #doneazasangeconstant #crucearosieromana #giveblood

Laura Cosoi a vrut să se simtă pentru o zi Iulia Albu. Nu. Laura Cosoi a vrut să se pozeze purtând niște fructe pe cap, sau, probabil că acest lucru făcea parte din “scenariul” evenimentului. Nu-mi displace rochia, însă, cu siguranță, nu este potrivită decat, maxim, pentru a merge cu prietenele la o cafea” si in nici un caz pentru un eveniment. Încălțămintea este deosebit de urată. Aș aprecia dacă pe viitor ar lucra puțin la partea de makeup si posing.

Intre timp …

Cred ca Bobonete face reclamă la vreo piață de pește sau la vreun supermarket, pentru că, niciodată, dar absolut NICIODATĂ, nu a reușit NIMENI să prindă pește cu două lansete prost montate si cu spatele la acțiune. Vă spun eu, pentru că am încercat!

Totuși, a se remarca posingul perfect, el poate servi drept model pentru unele vedete crispate la panou, pe panou sau, de ce nu, SUB panou.

Jurnalul_unui_burlac încă(scuzați cacofonia) convins,  Mihai Bendeac a reusit să se pozeze in primul taxi cu lift din Romania !!! Sunt puțin invidioasă, marurisesc, însă, totuși, cine mai potrivit decât el pentru acest eveniment special?

 

Vă pupă cu drag si drac,

a voastră

Domnița de Alba

 

sticle vitamin aqua Iulia Albu