fbpx

Sunt frumoase, au succes in intreaga lume, iar fanii le indragesc si le sustin de fiecare data cand promoveaza un proiect nou. Au o cariera stralucita si mii de fani la picioare.

Sunt atragatoare pe covorul rosu si nu numai. Totusi, in momentul in care apare un copil, majoritatea vedetelor sunt mult mai grijuli cu aparitiile in public dar si cu garderoba lor.

Iata o selectie cu cele mai “COOL” mamici:

 fetty wap iub gravida

Masika Kalysha si-a anuntat fanii pe la inceputul lunii decembrie ca va deveni mama si ca tatal copilului este rapperul Fetty Wap. Din pacate, Fetty Wap nu recunoase copilul ca fiind al lui.

Capshaw_pregnant_I

“Vacanta a venit. Vietile noastre sunt pline de lumina, muzica si bucurie. Familia noastra are anul acesta motive sa zambeasca si mai mult. Bebelusul cu numarul patru este pe drum! Sunt o femeie norocoasa”, a postat  Jessica Capshaw pe Instagram.

51917846 Happy couple Anne Hathaway and Adam Shulman enjoy some shopping at Williams-Sonoma in Beverly Hills, California on November 25, 2015. As she left it appeared that Anne was sporting a small baby bump... Could she be expecting her first child with Adam? FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

Anne Hathaway traieste cea mai frumoasa perioada a vietii sale. Dupa ce luni întregi s-a luptat pentru a ramane insarcinata, iata ca acum isi strange in brate copilul.