fbpx


Asa incepea totul…

O noua faza a campaniei a luat sfarsit, o alta incepe…
Va prezint primele 10 din cele aproape 2000 de M.A.N.I.F.E.S.T.O GIRLS!

LIVIA STOICA

“Un pas important in derularea acestei campanii ar fi rezumatul evenimentului din 28 iulie 2011 al campaniei M.A.N.I.F.E.S.T.O. “Sunt frumoasa penru ca sunt eu.”
Am petrecut o zi superba alaturi de Iulia,dar nu o zi ca oricare alta ci ziua ei de nastere si doresc sa ii urez inca o data La multi ani! si toate dorintele sa i se indeplineasca !
Cam atat cu formalitatile… urmeaza trezirea devreme,ameteala spunandu-mi « Azi este ZIUA »,un apel de la Iulia care m-a incarcat cu energia ei pozitiva, deci eram pregatita.
Eu si Mirela am intarziat putin dar noroc ca Iulia nu a observat ! Sala era superb aranjata,tema nu putea fi mai bine definita… dar gata cu admiratul, repede parul drept/bucle, natural sa fie, machiaj… pensule peste tot, pudra, fard, rimel, rochii si suntem gata!
Incetul cu incetut totul prindea contur, camere, aparate, blitzuri, microfoane, interviuri,o multitudine de lucruri noi pentru mine si restul fetelor.
Un shooting foto senzational LIVE !
Restul VA URMA! kiss kiss !”

ALINA SIMULEAC


“Joi…,dimineata,un racnet de tren,cearcane,soare,un apel,o regasire,un zambet,un catel nebun,o plimbare,o sala aranjata frumos,o masca de porc,o oglinda….mai multe oglinzi,mai multe zambete,mai multe persoane…mirosul de cafea asociat cu pensule si voie buna,totul prinde contur.Asa a inceput aceasta zi.Dincolo de aceste lucruri,de blizuri,aparate foto si camere,se afla intentia,intentia unei persoane de a schimba ceva alaturi de persoanele care sustin aceasta idee.Joi a fost doar un inceput,va continua.Pana atunci,va multumim!”

ALINA FURNICA

“Campania M.A.N.I.F.E.S.T.O. mi-a lasat o placuta impresie privind organizarea acesteia de catre profesionista Iulia Albu.
Bucuria de a face parte dintre cele 10 finaliste alese pentru eveniment m-a facut sa ma simt emotionata, dar si norocoasa in acelasi timp pentru ca am cunoscut fete de diferite varste si ocupatii care sunt adeptele frumusetii naturale fara a se folosi de imbunatatiri artificiale.
Iulia Albu a fost cu totul si cu totul speciala, amabila si draguta cu toti cei din jur,iar locatia evenimentului fiind pregatita pe baza unui scenariu foarte bun.
In continuare, imi doresc sa fac parte din aceasta campanie pentru a arata celor din jur cat de important este sa fi frumoasa pentru ca esti tu!”

ALEXANDRA PETROAIE


“Zi frumoasa ca noi…Satula de promovarea valorilor nesanatoase, de abuzul de chirurgie estetica care inlocuieste de cele mai multe ori o infatisare angelica sau o imperfectiune care te face unica, am ales sa pornesc la drum alaturi de Iulia si de miile de fete inscrise in campanie. Astfel am ajuns sa fiu una dintre cele 10 castigatoare, o reprezentata a celor care militeza pentru frumusetea naturala.
Cu emotii, nerabdare, fluturi in stomac, dar cu optimism, putere, ganduri de dragoste si recunostinta fata de Iulia am pasit pragul unei noi experiente si, poate, unui alt drum.
Exceptand stresul si oboseala acumulata a fost o zi minunata, plina de oameni frumosi , o zi in care m-am simtit la fel de naturala si frumoasa pentru ca sunt eu!!!”

MIRELA CHIRITA

MADALINA CORDUNEANU


<"O zi de neuitat! Am fost foarte fericita cand am vazut ca Iulia m-a ales si pe mine, din ziua care am aflat am asteptat cu sufletul la gura sa vina data de 28 Iunie. Iar dupa o lunga asteptare a sosit! Acolo am intalnit oameni minunati care ne-au demostrat ca asa este! Nu avem nevoie de prea bine conoscutele operatii estetice! Deoarece... Suntem Frumoase Pentru ca Suntem Noi! A fost minunat, o zi de vis as putea spune .Vreau sa iti multumesc Iulia pentru ca m-ai ales pentru ca mi-ai dat o sansa sa particip la acest shooting, si sper ca prin prezenta noastra a tuturor fetelelor care am participat si a ta vom aratat lumii intregi ca Nu Exista Nicio Femeie-Fata care Nu Este Frumoasa! Sunt foarte incantata ca am participat la aceasta campanie M.a.n.i.f.e.s.t.o Sunt Frumoasa Pentru ca sunt Eu! si voi fi alaturi si o voi sustine!" EUGENIA NETCU

“Pentru mine acest eveniment a fost ceva la care nu am visat vreodata, am trait sentimente contrare cum ar fi fericire, emotii la maxim, multumire dar si teama de faptul ca poate nu ma voi ridica la nivelul asteptarilor.Sunt bucuroasa ca am fost aleasa, ca am legat prietenii frumoase cu toate fetele si nu numai.Nu pot alege un moment anume care mi-a placut cel mai mult pentru ca totul a fost foarte frumos insa pot spune ca am avut cele mai mari emotii in cadrul a trei momente:sedinta foto, momentul tortului si emisiunea Acces Direct. Iti multumesc Iulia pentru aceasta experienta!”

FRANZISKA CHRISTIANE


“Ar fi foarte multe de povestit dar putine randuri ,asa ca o sa fiu scurta si la obiect, din spatele “culiselor” sa zic asa a fost o zi frumoasa, agitata, placuta dar in mod special a fost o zi in care atentia s-a indreptat spre femei si spre fumustetea lor interioara nu spre niste forme facute cu bisturiul, o zi la care am fost mandra sa particip si va indemn sa aveti curajul de a arata cat de frumoase suneti. Incurajati campania M.A.N.I.F.E.S.T.O.! Iubiti-va pe voi! ”

MADALINA GABRIELA

“Evenimentul “M.A.N.I.F.E.S.T.O Sunt frumoasa pentru ca sunt eu” s-a desfasurat cu un mare profesionalism,sub atenta supraveghere a Iuliei,care de altfel ne-a oferit cu siguranta una dintre cele mai frumoase zile din viata noastra.Am avut placerea de a interactiona cu profesionisti,oameni pe care poate nu speram sa ii intalnim in viata de zi cu zi si care de altfel au avut o atitudine extraordinara fata de noi.Evenimentul M.A.N.I.F.E.S.T.O a reprezentat o reala lectie pentru mine,am realizat ca frumusetea noastra naturala a contat si a fost scoasa in relief,lasand la o parte “frumusetea” promovata de societatea noastra actuala.In acel cadru am contat noi prin personalitatea noastra si nu ceea ce vedem cand deschidem un tabloid.”

ANDRA

Kiss, kiss, kisses!
Flapper Girl
ATENTIE! Preluarea acestor fotografii este permisa DOAR cu mentionarea ca sursa a www.theflappergirlchronicle.com!
photographer: Valentin Calinescu
Make-up: Marie Dascalescu si Mirela Paduraru
Hair: Cornel Saru Academy

FULL STORY… AICI!