fbpx

Ce anume conține lista de căsătorie? Unde ar trebui să o faceți? Cum îi convingeți pe toți invitații să-și reprime creativitatea de multe ori… dezamăgitoare și să vă dăruiască lucruri pe care chiar vi le doriți? Ei bine, astăzi, vom trece în revistă primele cinci propuneri ale Domniței de Alba, pentru lista voastră de căsătorie.

Să începem cu începutul.

1. Trebuie să fiți extrem de clari în exprimare. Plicul este o variantă atrăgătoare pentru mulți însă, de multe ori… dimensiunea lui este un subiect mai puțin plăcut de dezbătut. În plus de asta, vă puteți imagina un plic gros, plin cu bancnote de 5 lei? I have seen it happening și credeți-mă, nu la nunți de duzină.

Este alegerea voastră ce faceți cu banii pe care îi primiți pentru că da, trăim în România și veți primi și plicuri cu bani, să nu ne ascundem după deget. Îi puteți dona, îi puteți investi sau îi puteți cheltui compulsiv.

Revenind la lista de căsătorie, este foarte foarte important să comunicați într-o manieră ce nu lasă loc de interpretări. Locațiile în care invitații pot găsi și rezerva itemurile pe care vi le doriți. Vă sugerez să faceți asta printr-un email care să conțină o invitație virtuală în care să le indicați pe hartă sau cu link aceste locații. Cu siguranță, invitații vor primi cu entuziasm o inițiativă nouă și amuzantă.

2. Este foarte important ca în fiecare locație să deschideți o listă de căsătorie cu numele vostru iar în cazul în care aveți un nume mai des întâlnit, să adăugați și prenumele voastre. În acest fel, invitații nu vor confunda cănile din porțelan cu pisici, de pe lista familiei Popescu I., cu cele de pe lista familiei Popescu B.

3. Vă sugerez să alegeți itemuri de care chiar aveți nevoie și mai ales itemuri pe care să le folosiți, fizic. Și eu am nevoie de 200 de perechi de pantofi, dar fizic…. port doar 5.

4. Alegeți o canapea confortabilă și cu un design ușor de integrat în decorul noii voastre case. Aceasta vă poate fi dăruită nu doar de un invitat sau un cuplu, ci de mai mulți dintre nuntași, care pot, printr-un efort comun, să vă dăruiască mai mult decât cinci vaze urâte și o carte stupidă despre cum să crești ficusul conjugal.

5. Am spus că sunt cinci itemuri, nu-i așa? Și cinci vor fi.

Covorul nobil. Covoarele nu se cumpără din magazine de mochete sau supermarketuri. V-o spune cineva care deține o colecție fină de asemenea itemuri. Un covor este un cadou potrivit, pe care să vi-l facă socrii, nașii sau, de ce nu, întreaga cohortă de domnișoare de onoare. Prețurile unui covor nobil variază între 1.500 și 15.000 euro.

Moderația este cuvântul de ordine. Alegeți un covor în nuanțe vii, de dimensiuni potrivite spațiului vizat, de preferat cu compoziție lână și mătase. Pentru 1001 nopți de poveste…

Dar despre covoare, vom afla totul săptămâna viitoare, de la un specialist în domeniu.

6. Un diamant este o alegere potrivită. Asta pentru că este o investiție extrem de inteligentă și va fi, cu siguranță, unul dintre cadourile pe care vi le veți aminti cu plăcere și peste mulți ani. Vă sugerez să îl achiziționați de la comercianți de diamante și să nu vă aruncați la o piatră foarte mare, optând pentru o piatră pură și, dacă se poate, nu albă. Pentru acest item, sugerez, de asemenea, un efort comun al mai multor invitați.

7. Nu, cuptorul nu vine cu bucătarul la pachet însă, cu siguranță, va arăta minunat în bucătăria voastră pentru că da, bucătăria este extrem de importantă în orice casă. Ei bine, da, 90% din bucătăria mea este utilată Franke și da, itemurile sunt cumpărate, deci acest articol nu are ca scop promovarea strict declarativă a brandului. Aviz amatorilor! Lista de cumpărături o puteți deschide pe site-ul lor oficial sau în showroom, cu mențiunea să alegeți un model compatibil cu designul bucătăriei voastre. Sunt sigură că soacra mare va fi mai mult decât fericită să vă dea ceva in plus de lucru :)) și încă un motiv pentru care mai bine v-ar dărui un cuptor care să vă și placă. În fond… și funcția decorativă este destul de importantă. Mai ales pentru mine… asta, firește. până în septembrie când… #comingsoon #bârfecudomnițaînbucătărie

 

Kiss kiss kisses,

Domnița de Alba