fbpx

1231

Sunt zile cand tot ceea ce isi poate dori o Domnita este liniste, pace pe pamant, si un mister bun. And then, there are thursdays… :)))

Weekendul trecut le-am gasit pe toate intr-un conac superb, ascuns adanc in inima Sighisoarei.

Motivul pentru care Domnita a calatorit la Sighisoara ramane, ca orice mister bun, inca, un mister. Don’t worry, I will reveal the secret in a few short days…

3

Cateva zile insorite au acel dar de a pune lucrurile in perspectiva. V-am spus vreodata cat ador sa stau la soare? That’s right. I never did. 🙂 Si asta pentru ca pielea alba ca zapada a Domnitei de Alba NU face casa buna cu soarele arzator.

Acesta este motivul pentru care Domnita poarta vesminte ample, palarii, manusi, si, cateodata, alearga desculta prin zapada. O, da! Domnita adora zapada. I never told you that either… 😉

9

Descoperiti in imagini propunerile Domnitei dupa o selectie la sange a item-urilor noului sezon semnate Roberto Cavalli.

Recunosc, mereu am avut o slabiciune pentru materialele naturale si un cut impecabil. Tocmai de aceea dressingul Domnitei abunda in branduri italienesti. Ati uitat de clasica esarfa? please DO! Si haideti sa o redescoperim ca noul item MUST HAVE al sezonului.

1

Volumele si proportiile, pe langa cromatica, pot stabiliza sau destabiliza armonia unei compozitii. Ganditi-va tinutele ca mici opere de arta, nerenuntand nicio secunda la confortul personal. Nimic nu este mai deranjant decat o femeie incaltata cu o pereche gresita de pantofi.

Un pantof “construit” corect nu va provoca flexia inutila a genunchiului si deci nu va determina acel mers chinuit, atat de dezagreabil.

O Domnita veritabila are INTOTDEAUNA o postura impecabila.

6

Rosu, rosu, si iar rosu! Renuntati la bariere si spuneti DA! tonurilor tari.

Nu conteaza ca sunteti acasa, la un eveniment sau chiar in inima Sighisoarei! :))

Senzatia pe care trebuie sa o aveti cand purtati rosu este aceea pe care v-o da o muscatura dintr-un mar copt. Echilibrul dintre dulce si acrisor trebuie sa fie perfect. Remember! Practice makes perfect!

4

La final, tot ceea ce conteaza este felul in care va simtiti.

Iar daca va simtiti ca o adevarata Lady of the Manor, sigur ati facut alegerea corecta.

That goes for you too, my dear Mira! Happy birthday sweetheart!

kiss, kiss, kisses!

De la CONAC, Domnita de Alba