fbpx

landscape-1471942633-kate-middleton-engagement-dress

Nu de cele mai multe ori “efectul”Kate Middleton a avut si succes. Anul 2010 avea sa fie unul special pentru Printul William si Kate Middleton. Si anume? Logodna celor doi.Iar ca de fiecare data atentia este indreptata asupra celor implicati intr-un astfel de eveniment grandios.

issad

Pentru marele eveniment, ducesa de Cambridge a ales sa poarte o rochie albastra ce se asorta perfect cu safirul inelului de logodna.Dupa cum bine stim, imediat dupa logodna au aparut “N” inele de logodna ce il imitau perfect pe cel primit de Kate. A fost o adevarata isterie, ce avea ducesa avea toata lumea. Incepand de la rochii pana la modele identice de pantofi, genti sau chiar bijuterii. Asa s-a intamplat si in cazul rochiei pe care a purtat-o in timpul logodnei, doar ca Daniella Helayel, cea care detinea casa de moda Issa, brandul rochiei, la momentul respectiv, a marturisit pentru revista „People Royals” ca „efectul Kate” nu a fost deloc unul pozitiv pentru ea.

Brandul avea probleme financiare în 2008 şi 2009. Astfel ca in momentul in care s-au inregistrat foarte multe comenzi, compania nu a putut face fata „Nu aveam banii necesari finantarii acestei producţii. Banca a refuzat sa-mi acorde un credit, iar facturile de la fabrica trebuiau plătite. Aveam nevoie de un investitor”, a explicat proprietara casei de moda.