fbpx

Jurnalul secret al Domniței de Alba: 5 lucruri pe care nu e bine să le ții ”la rece”

Se spune că răzbunarea este cea mai bună, când o servești la rece. Dar astăzi nu vom vorbi despre asta. Astăzi vom vorbi despre cele 5 lucruri pe care puteți și trebuie să le împărțiți și cu altcineva decât voi însevă, la lumina lumânării, cu un pahar de șampanie în mână și probând perechea voastră preferată de pantofi.

Acest articol este pentru acelea dintre voi care se lasă prinse în vria carierei și care rar ajung să își acorde mai mult de o oră pe zi.

1. Indiferent că ești grasă și frumoasă sau slabă și suavă, un lucru este cert: ești superbă, exact așa cum ești iar dacă tu crezi asta, crede-mă… și cei din jur o vor face. Nu este nimic mai sexi decât o femeie încrezătoare în ea ce pășește demn într-o încăpere.

Înălțimea tocului este ultimul lucru care contează dar, cu siguranță, un zâmbet misterios va capta atenția întregii audiențe.

Îmbracă-te cu cea mai nouă achiziție pe care ai făcut-o, machiază-te natural, alegând un simplu ruj roșu și ieși din casă. Viața nu se rezumă doar la muncă și familie iar prietenele tale nu vor aștepta la nesfârșit să îți faci timp pentru ele. Ți-o spune o domniță care a trecut prin asta.

2. Descoperă plăcerile vinovate ale unei ”cariere de casnică”, cel puțin o dată pe săptămână. Fii o leoaică în dormitor, o gospodină ireproșabilă (doar din când în când) și zmeu la birou. Da, le poți avea pe toate… sau cel puțin te poți preface bine. Și da, știu că în timp ce citești acest articol te întrebi de unde Dumnezeu să îți mai faci timp și pentru asta. Crede-mă, dacă Domnița poate… poți și tu!

3. Alege-ți obiectele din casă cu aceeași atenție cu care îți alegi pantofii. Vei rămâne surprinsă să afli câte ore pe zi petrec eu (când am timp) în bucătărie. Nu, nu întotdeauna gătesc… dar despre asta, într-un episod viitor. Până atunci, poți începe cu ceva simplu, cum ar fi o tartă cu fructe sau celebra creme brulee.

4. Ține-ți secretele departe de ochii curioși ai lumii. Cufărul Domniței este atent păzit de trei maimuțe roz, ce ar pune pe fugă chiar și pe cel mai aprig Cerber și împarte-le cu o singură persoană, aleasă cu grijă și semnată cu sânge… albastru, firește.

5. Rezervă-ți o seară pentru a învăța ceva nou. Fie că ești un master chef, fie că ești doar o simpatizantă a profesiei, învață să gătești un desert care să te reprezinte și pe care să îl savurezi singură, sau alături de câțiva prieteni. Cred că nu este nicio surpriză pentru nimeni… care este felul meu preferat. 😉 Câteodată domnița nu este tocmai imprevizibilă.

Vi se pare că vorbesc prea mult despre dulciuri? Hmm… asta se întâmplă pentru că Domnița nu s-a atins de ele de mai bine de opt săptămâni. Și da, recunosc că îmi lipsesc un pic 🙂 Presupun că nu le poți avea niciodată pe toate.

Nu, Domnița nu mănâncă doar aer… cel puțin două zile pe săptămână. Dar despre dieta minune a Domniței vom vorbi vineri! Și pentru că luni este cheat day, ne vedem în câteva ore la o vată de zahăr pe băț!