fbpx

ROCHIA TRANSPARENTA este poate unul dintre cele mai controversate item-uri ale sezoanelor trecute, prezente si viitoare. Cu volum, brodata, partial dublata, lunga, scurta, purtata cu lenjerie sau fara, rochia transparenta este un SIMBOL etern reinterpretat si pus in scena repetitiv, INTERZIS total consumatorului tipic, inhibat, mediocru.

Si totusi ORICINE poate, cu putin ajutor, sa poarte cu succes aceasta piesa. ORICINE INDRAZNESTE…
De ce nu ai fi chiar tu aceea?

Iata ce trebuie sa stii despre ROCHIA TRANSPARENTA:

1. ROCHIA TRANSPARENTA nu se poarta NICIODATA cu lenjerie vizibila. Evita in special sutienele cu bretele din silicon sau cele cu dantela.
Daca TREBUIE totusi sa porti sutien incearca un mix glam rock combinand lenjerie anii 50 cu talie inalta si sutiene din satin fara sarma, neagra sau nude, in functie de cromatica tinutei. Iata cateva exemple:

2. TRISEAZA. Alege ca varianta safe o dublura ingenioasa. Tinuta va capata un aer fresh iar tu vei fi ferita de privirile indiscrete. Mergi pe linii simple, curate, evitand excesele si finisajele vizibile.

3. FII SINCERA CU TINE INSATI. Opteaza pentru imprimeuri plasate strategic sau centre de interes marcate cu materiale speciale, pentru a iti masca zonele problema. In felul acesta te vei simti confortabil punandu-ti in valoare DOAR punctele forte.

4. STRALUCESTE. Nu uita! Atitudinea este TOTUL! Nu lasa ca rochia “sa te poarte pe tine”, fii sigura pe calitatile tale si ASUMA-TI piesa pe care o porti. TU ESTI VEDETA!

Me, I LOVE MY GOPO DRESS!

Kiss, kiss, kisses!
Flapper Girl