fbpx

După audiențele record înregistrate cu emisiunea ”Se strigă darul! ”, Andreea Mantea s-a apucat de apicultură.  Sunt extrem de invidioasă, având în vedere faptul că și eu am un accesoriu similar. Dar, recunosc, ea îl poartă mai bine.

 

Smiley este un tip popular care mănâncă la cantină. Vă vine sau nu să credeți am făcut și eu asta, de vreo două ori în viața mea, dar nu mi-a plăcut foarte tare. Mi-a plăcut cam la fel de mult cât îmi place în general să mă pieptăn cu un pieptăn rupt cu mâna dreaptă, în partea stângă, pe după gât.

Viața e roz și roz este lumea toată. Andreea noastră este pițipoancă toată. Da, rozul nu este culoarea mea, dar până la urmă nu este vorba despre mine aici, este vorba despre Andreea Bălan și despre ursul adorabil de pe rucsacul ei. Sau nu?

Dorian Popa este visator, ținându-se suav de țeapă și, încă, nu a văzut Verdictul din această seară. Eu zic să rămâi cu noi, Dorian, pentru că o să ai o mare, mare surpriză.

Mihaela Rădulescu încă poate… multe, mai puțin să facă rating, cel puțin așa se aude. Dar, să nu dăm crezare gurilor răutăcioase, zic. O așteptăm cu interes.

De ce și-ar face Mădălina Ghenea o poză cu copilul lângă un hidrant. Este o întrebare care mă va bântui pentru următoarele 469 de secunde din viața mea, după care voi reveni la lucrurile cu adevarat importante.

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba