fbpx

Cea mai celebră rubrică de fashion police din România, WOW sau BAU cu Iulia Albu, vă așteaptă în fiecare joi doar pe www.iuliaalbu.com. În episodul de astăzi vorbim despre Inna, Alice Peneacă, Simona Halep, Daniela Crudu și Brigitte Sfăt. 

Brand pe brand se scoate

Brigitte Sfăt e fericită lângă iubitul ei

Brigitte Sfăt și iubitul
Sursa Foto: Facebook

Brigitte Sfăt și iubitul… Nu îmi pot imagina o variantă mai nepotrivită de asortare a acestor accesorii decât rochia din imagine. Ca fiecare clasă, și pițiponceala bucureșteană își are reprezentanții de frunte, iar asta nu este până la urmă un lucru rău. Doamne ferește să ne acuze cineva de discriminare… că tot este la modă zilele astea. Dar, până la Referendum mai mâncăm o pâine…

Daniela Crudu vs. Inna – Râu, tigruță, rămurică

Daniela Crudu și Inna au pozat provocator

Daniela Crudu (stânga) și Inna (dreapta)
Sursa Foto: Instagram

Sexualitatea în două imagini complet opuse: Daniela CruduInna. Pentru cine nu știe, chiuveta se desfundă cu… (spațiu liber pentru product placement), iar jacheta din piele se poartă cel mai bine pe piele. BAU – WOW, stânga – dreapta, firește!

Viața e mov și mov este lumea toată. Urăsc această nuanță, haideți să trecem peste odată!

 Alice Peneacă s-a pozat pe o mașină de culoare mov

Alice Peneacă
Sursa foto: Instagram

O iubesc pe Alice Peneacă. Este frumoasă, smart, nu se îmbrăcă niciodată excesiv de prost și o am chiar și la follow pe Instagram, ceea ce poate fi surprinzător pentru unii. Însă … urăsc movul, asa că hai să-l evităm data viitoare. Ce zici, Alice?

Mare cât inima ei

Simona Halep, în rochie la un eveniment

Simona Halep
Sursa foto: Instagram

Simona Halep nu poartă cercei Iulia Albu Les Merveilles, dar restul lucrurilor pe care le poartă… le poartă impecabil. Mă deranjează ceasul, dar, hei, nu pare a fi un eveniment de seară, așa încât voi trece cu vederea.

1,2,3,4, 1000, 2519 inimioare pe rochia Simonei. Nu mă credeți? Puteți să le numărați și singuri!

 

Ce părere aveți despre câștigătoarele celor două trofee? 

 

 Vă pupă cu drag și drac,

 Domnița de Alba