fbpx

[mp_row]

[mp_span col=”12″]

[mp_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=WNVxQ0irOEg”]

[/mp_span]

[/mp_row]

[mp_row]

[mp_span col=”12″]

Revista Cosmopolitan Romania a aniversat 16 ani. O ocazie extraordinara pentru toata pitiponceala si bloggeraia damboviteana sa isi faca aparitia in carpite “fashion” si cu fitele de rigoare. Nu v-am mai spus-o pana acum, insa urasc sa stau mai mult de 20 de minute la un eveniment. Motiv pentru care niciodata nu depasesc acest interval.

Nu stiu cum sau de ce, insa NICIODATA la aceste evenimente nu exista lista la intrare. O practica ce s-a dovedit, si de aceasta data, total neinspirata.

Imi fac intrarea elegant, dau interviurile de rigoare si fac fotografiile la panou cand… CE? Privesc peste umar si identific un grup de nasici extrem de binedispuse ce gesticulau isteric.  In dreapta, o domnisoara de la pagina 5 zambeste tamp din dresurile ei de 40 den.

Oare este atat de frig? Ma uit spre Jean-Luc si imi dau seama de penibilul problemei in sine. Inca un interviu. Gata. Caut cu privirea o figura cunoscuta in gloata horcaitoare. O gasesc pe S. In sfarsit! Dupa o conversatie spumoasa si un pahar de sampanie ma indrept spre iesire. Alexandra Ungureanu canta chiar bine. Aproape ca uit de blana jupuita a Andreei Banica.

Sunt interceptata de un personaj pseudocomic. Neinteresant.

Treizeci de minute pana la live. 3,2,1…

Printul moare incet dar sigur. De ce? Ei bine, data viitoare cand va puneti aceasta intrebare ganditi-va cand ati cumparat ultima data o revista glossy si de ce.

cosmopolitan-octombrie-fabuloasele

Kiss, kiss, kisses!
Flapper Girl

[/mp_span]

[/mp_row]