fbpx

Ioana Maria Moldovan
Ador gravidele care nu simt nevoia să poarte steluțe, inimioare și prințese pe tricouri, în perioada respectivă, și mai ales femeile care respectă fiecare moment la care participă. Nu este necesar, dragile mele, să vă afișați pe tocuri cui pe propria grădină, pozând pe scaune de 100 de lei. Puteți să pozați într-un pulover impecabil, cu o atitudine naturală. Vă asigur că veți strânge de 300 de ori mai multe like-uri.

Kate Middleton
Prințesa Ups nu se dezice de la stilul său clasic, uneori aproape banal chiar, care paradoxal inspiră milioane de femei în fiecare zi. Probabil că niciodată nu va exista o a doua Lady DI, însă până la urmă nici nu cred că Kate și-a propus acest lucru. În fond, ținuta este decentă, adecvată statutului pe care aceasta îl are.

Roxana Ciuhulescu
Roxana Ciuhulescu ne arată că se poate face sport și în timpul sarcinii. O inițiativă lăudabilă, până la urmă, mai ales că sarcina, uneori, nu este decât un pretext pentru a mânca și a te simți tot timpul obosită. Din acest motiv o felicităm pe Roxana și îi dorim sarcină ușoară.

Adelina Pestrițu
Ups… mai știți comentariul de la începutul acestui articol? Daa… Mă rog, nu e chiar atat de grav să pozezi într-un tricou cu prințese, regină, steluțe și pitici pe el. Felicitări, Adelina! Ne bucurăm pentru tine și îți dorim ce-ți dorești tu.

Elena Băsescu
Ultima, dar niciodată cea din urmă, preferata mea Elena Băsescu. Una dintre cele mai bune coperte Viva din ultimii ani. Ei bine, nu-i nevoie de multe artificii și photoshop pentru ca o fotografie să fie cu adevărat memorabilă, iar această copertă o demonstrează din plin. O imagine superbă de familie pentru că, da, o femeie poate fi suficient de puternică pentru a-și lua propriile decizii. Felicitări, Elena!