fbpx

**USA ONLY** *EXCLUSIVE* New York, NY - Chrissy Teigen struts her stuff through JFK Airport in New York. The SI Swimsuit model showcased her long legs in a pair of very short cut-offs with a white t-shirt, leather jacket jacket and a pair of peep toed lace up heels. AKM-GSI      August 16, 2015 **USA ONLY** To License These Photos, Please Contact :  Steve Ginsburg (310) 505-8447 (323) 423-9397 steve@akmgsi.com sales@akmgsi.com  or  Maria Buda (917) 242-1505 mbuda@akmgsi.com ginsburgspalyinc@gmail.com

Desi este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, Chrissy Teigen… nu este deloc perfecta. Din fericire, sotia lui John Legend este foarte mandra de fizicul ei si nu ezita sa arate lumii intregi defectele ei. Recent, fotomodelul a postat o fotografie in care ne arata vergeturile pe care le are pe picioare si de care se declara foarte atasata.

foto 1

”Nu imi postez vergeturile ca sa ma laud. Le arat din cauza vinului si datorita faptului ca imi place modelul lor si ca sunt atat de fine”, este descrierea postata de Chrissy la aceasta fotografie. Chrissy este si a fost intotdeauna un model pentru femeile din intreaga lume, datorita faptului ca mereu si-a acceptat defectele si s-a laudat cu ele. Fotomodelul spune ca nimeni nu este perfect si ca ar trebui sa ne iubim corpul exact asa cum este.

foto 3

Sursa foto: Twitter, Instagram, Popsugar