fbpx

 

Sunt Domnița de Alba și vă prezint starea vremii în amor. Am analizat fronturile atmosferice și am concluzionat astfel: inteligența aduce ghinion în dragoste…

Firește, și reciproca este valabilă, dar să nu vorbim despre situații care nu ne fac onoare. Și, pentru că nu-mi place să spun lucruri fără să existe și o explicație, iată-mă în situația de a vă povesti de ce inteligenții sunt ghinioniști în dragoste și de oamenii ușori intelectual sunt mult mai fericiți din acest punct de vedere. Sau… Ce să zic… Poate că mai fericiți sunt inteligenții, God Knows!

1. ”Habar n-am că te uiți la mine”

Aceasta este replica inteligentului atunci când este pus în fața unei persoane care îl place. Preocupat excesiv de alte lucruri, acest tip de individ riscă să lase marea dragoste să treacă pe lângă el.

2. ”Inima îmi spune să DA, mintea îmi spune să NU”

Cum poți să te lupți cu această credință? Cum? Cum să-i explici unui tip care-ți spune că-și urmează mintea nu inima, că e greșită alegerea. Îl lași să se ducă… O să-și dea el seama mai târziu.

3. Oare care sunt avantajezele și dezavantajele acestei relații?

Iată o întrebare pe care și-o pun oamenii inteligenți înainte de a se aventura într-o poveste de dragoste. Inteligenții au obiceiul să dea verdicte și să tragă concluzii, să facă planuri și știu sigur că așa cum gândesc ei așa o să se întâmple.

4. ”Mi se pare că nu ne potrivim și nu vreau să avem nicio relație”

Replica tipică a oamenilor inteligenți care nu au timp să se gândească de două ori, să-și analizeze discursul astfel încât să dea bine. Aici mă regăsesc perfect… Domnița de Alba style.

5. “Îmi este teamă să-mi dau masca jos”

Acesta pare să fie discursul inteligentului, el cu el. Din cauza deșteptăciunii lui, acest om a suferit extrem de mult în trecut și îi este teama că ar mai putea-o face o dată. Așadar, el preferă să lase masca pe față și să meargă în continuare așa cum crede el că-i face bine.

Vă pupă cu drag si drac,

a voastră Domnița