fbpx

foto 1

Parisul s-a umplut aseara de ingeri! Despre care ingeri vorbim? Evident, despre cele 51  fotomodele de top din intreaga lume, care au defilat aseara in cadrul uneia dintre cele mai asteptate prezentari din lume: Victoria’s Secret Fashion Show 2017. Lenjerie intima care ar lasa cu gura deshisa orice barbat si femei dorite de intreaga populatie masculina de pe pamant au facut spectacol aseara.

foto 2

Surpriza serii a fost frumoasa Irina Shayk, despre care se banuieste ca ar fi insarcinata. La petrecerea care a urmat dupa show, rusoaica si-a facut aparitia intr-o rochie care i se mula perfect pe burtica rotunda. Mai mult decat atat, pe podium, Irina a avut burtica acoperita, nelasand la vedere nici macar un centimetru, lucru care ne-a dat din nou de banuit. Asteptam totusi o declaratie oficiala 🙂

foto 5

Lady Gaga si The Weeknd (care a profitat de ocazie pentru a o sorbi din priviri pe fosta sa iubita, Bella Hadid) au incins scena cu vocea lor iar fetele au avut grija ca  atmosfera sa fie una pe masura 🙂 Sa vedem impreuna cateva dintre superbele modele care au defilat aseara:

foto 3 foto 4

 

 

Sursa foto: The Telegraph, Dailymail, JustJared