fbpx

V-ați obișnuit deja! Domnița de Alba merge pe principiul ”Bravo, ai Stil”, de aceea recomandarile care vin din partea mea sunt întotdeauna de urmat.

Astăzi mi-am oprit privirea asupra inelului de logodnă, eu fiind, firește, îndrăgostită de bijuteriile cu personalitate. Îmi plac piesele originale, piesele care puse într-un context fac contextul, piesele statement.

10 modele de reținut, despre acest lucru o să vorbim în continuare.

1. Inel de logodnă din aur roz
Un model eteric, un inel din aur roz perfect completat de cuarțul brut care-i este montat în mijloc.

2. O căsătorie sau o călătorie pe lună
Asta pare să-ți promită iubitul care-ți face un astfel de dar. Un inel din argint demn de o domniță.

3. Un inel, lacrimă de fericire
14k, diamante și multe sentimente. Un model care spune o poveste în care lacrimile de fericire fac contextul.

4. Floarea de pe degetul inelar
Indiferent de anotimp, degetul inelar al celei care poartă acest model va fi mereu înflorit. Placat cu aur și ”stropit” cu diamante, modelul de mai jos este de-un romantism feroce.

5. Un dans al pietrelor prețioase
Este simplu, este un inel din aur de 14k și este, per ansamblu, un dans al pietrelor prețioase. Safirul, ametistul, rubinul și smaraldul se prind într-un joc al rafinamenului și al eleganței.

6. Iubirea poate fi sălbatică
Și așa poate fi și inelul care-i pecetluiește existența. Un astfel de model este această bijuterie din argint care își schimbă culoarea în funcție de intensitatea luminii naturale. Altfel în fiecare zi, însă în esența EL.

7. Protecția promisă într-un inel
Îndrăzneț, barbar, puternic. Firește, nu vorbim despre un bărbat, ci despre inelul de la el. Iată cum printr-o bijuterie ți se poate promite protecție pe viață.

8. Duritate și imperfecțiune
Cine spune că dragostea este perfectă, probabil că este fie extrem de pozitiv, fie nu a cunoscut-o, încă. Tocmai de aceea, există bijuterii care să demonstreze asta. Cu marginile dure, dar cu interiorul fragil.

9. Inel de strajă în fața provocărilor vieții
Inel de aur de 18k, cu diamant negru și alte 22 de diamante mici, o bijuterie putere.

10. Un inel complicat pentru o dragoste simpla
Inel cu rubin si diamante, un model potrivit pentru un cuplu pentru care stradutele întortocheate sunt numai provocări, nu opreliști.

Iubirea … este!

L-am lăsat la final, in mod special, pentru că ar fi incorect să il incadrăm intr-un un top: inelul de logodnă cu diamant “solitaire”! Frumusetea lui este absolută, atemporală, si nimic in materie de inele de logodnă nu poate rivaliza cu ea. Este exprimarea cu “claritate” faptului ca EA este marea lui iubire, iar timpul nu face decat să ii adauge si mai multă … strălucire! 

 

 

Sursa: Buzzfeed.com

Vă pupă cu drag si drac,

a voastră Domnița