fbpx

Îmbrăcat în piele, te dă pe spate cu stil!

Da, știu, este caniculă afară! Nu știu de ce, dar vedetele, vendetele și pseudo-vedetele țin să ne reamintească fiecare în parte și toate laolaltă asta, publicând selfie-uri de pe șezlong-uri din plastic, într-o paradă a filtrelor foto.

Pielea fină a Domniței găsește mult prea brutal soarele acestor zile caniculare și mult prea plictisitor caleidoscopul cu imagini de șezlong din Mamaia, Grecia, Bali și alte destinații posh.

Așa că, preferă să traiască efervescent experiența de a transforma o casă în “acasă”, împărtășind cu voi propriile alegeri, dar și recomandări ale designerilor Home & Deco.

Astăzi despre ….

Cel care mă dă pe spate!

Personal nu exclud variante de design tip set canapea + fotolii din piele, dar trebuie să recunosc, nu sunt un fan, poate pentru că această combinație se va regăsi curând in “acasa mea pe 4 roți” ;). Voi completa suita fotoliilor din living-ul meu (unul suplu, parte a mobilierului în stil scandinav Moor și celălalt un contemporan La Roche Bobois) cu un luxos, dar atât de confortabil, fotoliu din piele.

Tapițeria din piele, dacă este aleasă corect, întregește personalitatea casei, nu se demodează ci, din contră, o piele de foarte bună calitate va căpăta niște cute stylish odată cu trecerea timpului.

Fotoliu Oldschool, Moor

Știu cine, dar încă nu m-am hotărât care mă dă pe spate! Poate fi un fotoliu Oldschool tip Chesterfield sau dimpotrivă, poate voi alege stilul contemporan: o “scoică” perfect finisată, având unica menire de a oferi relaxare și tihnă.

Știu însă că gleznele încercate ale Domniței vor fi răsplătite de susținerea tandră a unui taburet-extensie special. Asta evident, după masajul delicat făcut cu dragoste și pricepere de unicul El.

Hmmm … atunci poate că mai este loc de încă unul, în fond “Jurnalul fericirii” se citește în 2, nu-i așa?!?

Fotoliu Skive Theca

Sfaturile Domniței:
  1. Nu vă sfiiți să apelați la serviciile profesionale ale unor designeri specializați în Home & Deco; dacă sunt cu adevărat profesioniști vor ține cont și de (bun-)gusturile voastre!
  2. Nu vă “aruncați” asupra produselor de serie foarte mare, îmbiați fiind de discount-uri cu două cifre; riscați să pierdeți masiv la capitolul calitate!
  3. În general, a alege un fotoliu din aceeași gamă cu canapeaua este o variantă “safe” de design, dar puteți încerca să ieșiți din zona de “previzibil” alegând un fotoliu diferit, sau chiar mai multe, dacă spațiul este generos. Aveți grijă cum faceți acest mix, granița dintre un stil eclectic, original și kitsch poate fi ușor depașită!

Olivia Wilde, Sursa foto: Pinterest.com

Dar mai multe despre combinații de texturi, culori, forme, proporții, înghețată de ciocolată neagră cu piper și Londra… într-un articol viitor.

This slideshow requires JavaScript.

Sincerely yours,

Domnița de Alba