fbpx

QP9A5296
Cat de important este sa arati bine INTOTDEAUNA? Sa ne intelegem, aici vorbim despre ABSOLUT TOT TIMPUL. Da, da, si la serviciu si la sala, si… In baie. Dar despre baie vorbim saptamana viitoare.
QP9A5309
Saptamana aceasta vorbim despre CUM SA ARATI BINE PURTAND PRACTIC… NIMIC!
Dar sa incepem cu inceputul.
QP9A5312
Lenjeria pe care o porti spune TOTUL despre tine. In cazul in care alegi sa porti o tinuta transparenta, este binesa optezi pentru o lenjerie statement. In cazul meu, #AgentProvocateur does the trick!
Da, acela este un costum de baie. Dar nu vi-l arat in apa decat diseara.
QP9A5314
Incercati sa evitati tocurile daca doriti sa calatoriti intr-o asemenea tinuta. ATENTIE INSA! Incaltamintea aleasa nu trebuie aleasa in ton cu tinuta ci trebuie sa se detaseze net de aceasta. Tonuri pastel, auriu, argintiu, toate pot fi o solutie perfecta, atata timp cat se pastreaza proportiile.
QP9A5318
Tineti minte! O asemenea tinuta IMPUNE o masina cu sofer.
Si uite asa am constatat ca BMW x6 nu dispune de suficient spatiu in spate pentru picioarele mele.
QP9A5326
IN NICIUN MOMENT NU TREBUIE CA ZONA INGHINALA SA FIE VIZIBILA. atentie la urcari si coborari! Picioarele trebuie sa fie apropiate dar nu lipite. Coborati intai cu un picior, apoi cu celalalt.
Atentie la pistura corpului! Nu lasati capul prea in jos, si,pentru numele lui Dumnezeu, nu indoiti genunchiul la primul pas de coborare!
QP9A5331
Adventures and all, este o experienta interesanta sa porti o puesa see-through. Va spune o Domnita care face asta destul de des, in principiu de 15 ori pe luna si neaparat miercurea.
QP9A5334
Evident ca nu puteam pleca asa pur si simplu. Da, la Sibiu voi purta flori Patchouli, asa cum fac intotdeauna.
Unde… Veti afla diseara…
QP9A5336
Kiss, kiss, kisses!
Domnita Flapper Girl
IULIA-ALBU (1)