fbpx

HIDRATAZA. APLICA. FIXEAZA. DEMACHIAZA.
QP9A9400 (1)
Da. Afara ploua. Si nu este tocmai genul de ploaie dramatica, impetuoasa, furibunda. Nu. Este exact acel gen de ploaie bacoviana, rece si surda pe care… O URASC SINCER.
Back to business though.
Consider a sunt cea mai dedicata colectionara de pantofi, palarii Philip Treacy, ochelari de soare in editie limitata si… cosmetice.

QP9A9296 (1)
Desigur, cu cosmeticele treaba sta putin altfel… Imi place sa am o uriasa gama cromatica pe care o “condimentez” constant cu cate un ton diferit. In fond ce ar fi Domnita Flapper Girl fara ale sale buze notorii?
Untitledwaqd-1

Cateodata simt o deosebita placere sa imi aleg rujurile simtindu-le textura si incercandu-le “savoarea” in public, cateodata sunt gurmanda si mi le doresc doar ale mele, pe un platou de argint sau invaluite in catifea de matase alba.
OIUJsPW9e0vXXnffhcd9R2ujvIWLi3u8p2aKplmyMGs,hJ_nZijkkR3tkXpc4eqyOT-tPYlmYsO7CNIg-v1_8GI,LzYMPV9Pw_O264OLRq9scOMPubrzWJZ86tDFgg07KKc
Un lucru este cert. Atunci cand o fac am intotdeauna parte de discretia unei bune prietene care, cateodata, am senzatia clara ca a avut in minte exact introvertita narcisista, colectionara si pretentioasa dincolo de imposibil care locuieste, cateodata, in dressingul meu.
Thank you dear Diana Baicu.
Thank you for MYSECRETBEAUTYSHOPPER
photographer: Cristian Dobre
Makeup: Manuela Gisca