fbpx

Ten fara imperfectiuni, piele perfecta si machiaj impecabil de fiecare data cand iesiti din casa. Cu totii ati visat la asta la un moment dat, nu-I asa?

Ei bine… acum le puteti avea, pe toate! Asta daca scoateti din buzunar cateva sute, pana la mii de euro pentru un singur produs de infrumusetare. De la vis la realitate… e mult, iar portofelul pare sa se subtieze cu fiecare rid care dispare de pe fata.

demi moore1

Demi Moore, de exemplu, apeleaza saptamanal la ajutorul lipitorilor pentru a-si imbunatati starea de sanatate. Daca nu vreti sa dati aproape 4.000 dolari pentru o sedinta de asemenea fel, puteti da fuga pana in gradina din spate, imediat dupa ploaie.

demi moore2

Nici Jennifer Lopez nu se lasa mai prejos. Artista se maseaza pe intreg corpul cu crema ’’La Mer’’, care costa nici mai mult, nici mai putin de 140 dolari sticluta de 400 gr.

jennifer lopez1

La un calcul simplu… pentru intreg corpul, probabil ca ajunge la 500 dolari pe zi.

la mer1

In aceeasi gama intalnim si Serul La Mer The Essence – 2.200$. Cele trei fiole ale serului promit un efect imediat de intinerire a tenului.

la mer2

Acesta a fost declarat oficial cel mai scump tratament pentru ten din lume.

angelina jolie1

Desi este laudata pentru frumusetea ei naturala, Angelina Jolie are cateva mici secrete. Printre ele, se regaseste si produsul numit La Prairie Caviar Cream, o crema de doar 100 ml, care costa 710$. I-a mai venit cuiva brusc pofta de caviar?

caviar1

Beyonce a dus termenul de infrumusetare la alt nivel. Artista a cheltuit pentru o singura vizita la salon 900 dolari.

beyonce1

Daca va imaginati deja un tratament spectaculos, ei bine… este vorba despre o simpla manichiura aurie.

beyonce2

Ati crede ca nu exista persoana pe acest pamant care sa dea mai mult de 900$ pe o manichiura, nu? Se pare totusi ca fiica legendarului Ozzy Osbourne, Kelly, a vrut sa dea pe spate intreaga lume.

kelly1

La premiile Emmy, din anul 2012, diva a ales sa poarte pe unghii o oja incrustata cu diamante negre, de doar 250.000$!

kim kardshian1

Criticata pentru alegerile ei nonconformiste, dar si apreciata de milioane de femei din intreaga lume, Kim Kardashian socheaza din nou cu un tratament minune, numit ’’Vampire Facelift’’.

kim kardashian2

Acesta ajunge la 1.500$ sedinta si consta in injectarea in ten a sangelui propriu, trecut anterior printr-o centrifuga care il separa de plasma.