fbpx

foto 1

Mari sau mici, din piele naturala sau artificiala, cu sau fara blanita, lungi sau scurte, gentile fac furori sezonul acesta! Ati apucat deja sa va duceti cu gandul mai departe, nu-i asa?! Stiam eu 🙂

foto 2

Dar sa revenim la subiectul hot al acestui sezon: geanta, care nu poate sa lipseasca sub nicio forma din garderoba unei femei. Mai ales ca in ultima vreme, creatorii de moda au inceput sa se gandeasca din ce in ce mai mult si la femeile care poarta in geanta ceva mai mult de… un telefon si un card, eventual pe cel al iubitului/sotului/finantatorului etc.

fall_winter_2016_2017_handbag_trends_fashionisers

Designerii promoveaza in prezent modele mai incapatoare si mai rezistente, potrivite pentru femeile… PUTERNICE.

victoria

Si daca tot vine vorba de femei puternice (nu neaparat din punct de vedere fizic), de cate ori ati vazut-o pe Victoria Beckham, de exemplu, fara geanta? Rareori, va zic eu.

foto 4 (1)

Fiind accesoriul care completeaza orice tinuta simpla, geanta nu poate lipsi din garderoba unei femei. Mai ales daca vreti sa si atrageti putin atentia asupra voastra 🙂

boxy bag

Gentile tip boxy domina acest sezon prin formele patratoase si dreptunghiulare, etalandu-si practicitatea prin spatiul mare din interior.

fringe bag (1)

Desi ati putea crede ca franjurii se potrivesc doar vara… va inselati! Creatorii de moda se axeaza din ce mai tare pe aceste detalii si le folosesc chiar si in sezonul toamna iarna.

reptile bag

Designerii au vrut ca sezonul acesta, luxul sa iasa prin toti porii: haine, incaltaminte si acum… si gentile de mana. Acestia au folosit combinatii de piele de tigru roz si galben, leopard si sarpe, piele de reptile in combinatii de galben cu albastru si multe altele.

©BAUER-GRIFFIN.COM Pippa Middleton is seen arriving for work in Chelsea, Pippa looked bang on trend in a little black lace dress. NON-EXCLUSIVE September 15, 2011 Job: 110915G8 London, England www.bauergriffin.com www.bauergriffinonline.com

©BAUER-GRIFFIN.COM
Pippa Middleton is seen arriving for work in Chelsea, Pippa looked bang on trend in a little black lace dress.
NON-EXCLUSIVE September 15, 2011
Job: 110915G8 London, England
www.bauergriffin.com
www.bauergriffinonline.com

Plicuri sunt destinate in mod special evenimentelor de seara, dar iata ca sezonul acesta, ele sunt foarte versatile, putand fi purtate si in timpul zilei.

dolce

Cele mai utilizate in sezon insa, sunt imprimeurile. Ornamente din flori, pietre incrustate, iluzii optice sau flori crosetate… aveti de unde alege.