fbpx

Top 3 – culori de rame de ochelari care se poarta in acest sezon

Se dau următoarele situații:

  1. Ochelarii de vedere pe care îi porți au dioptrii semnificative si nu te poți despărți de ei nici atunci când ieși in oraș cu iubitul, pentru a nu face confuzii păcătoase.
  2. Te alinți cu niște dioptrii subunitare in timp ce răsfoiești “Arta conversației”; o domniță ca tine are nevoie si de o astfel de hrană pentru a-și cultiva stilul, nu doar de …  (Pardon!) “cârpe”.
  3. Dio …și-mai-cum???  Ei bine da, poți purta ochelari cu lentile transparente, fără a avea vreun scop de optică medicală, iar eu chiar încurajez acest lucru! Intr-un alt articol vom vorbi despre cum, când si de ce să porți așa. Un lucru cert, asumă-ți scopul strict stilistic si nu încerca sa mimezi o formă de intelectualitate, pentru că, ce sa vezi, credibilitatea va fi minus infinit.

Dacă te regăsești la punctul 1 sau la punctul 2, de ce nu ai  încerca sa transformi acest accesoriu util într-o semnătură a propriului stil?!?

Dacă te regăsesti doar la punctul 3, atunci lucrurile sunt mai simple: nu subestima calitatea ramelor, este fix elementul care poate compromite intreaga idee de stil!

… dar hai să vedem

Ce culoari se poartă pentru rame de ochelari in acest sezon?

TORTOISE : vedeta sezonului

Vedeta incontestabilă a sezonului si un “must-have” absolut in materie de culoare a ramelor de ochelari este tortoise!

Se poarta diferite nuanțe si combinații tortoise, dar combinația galben-negru este vârful iceberg-ului!

Prada

Formele care se poarta in acest sezon … acesta este deja un alt subiect, insa eu propun cateva variante care se potrivesc mai celor mai multe dintre voi:

 

Negru! 

Ramele negre sunt încă o dominantă a trend-ului din acest sezon, iar când spun asta mă refer la faptul că ele trebuie să fie cat mai groase, cat mai pregnante, indiferent că vorbim de o forma cat-eye sau de una dreptunghiulară. Less is NOT more!

Tom Ford

 rame TRANSPARENTE

Ramele transparente dau un aer young & fresh look-ului tău, iar daca ai un profil de fashionistă, atunci du-te cu lecția învățată la un shop de ochelary multibrand  Probează mai multe forme cu acest tip de ramă, trage aer adânc in piept si fă achiziția ca si cum nu ai vedea prea bine prețul. La urma urmei … este ceva normal … doar  porți ochelari de vedere, nu? 😉

Daca aveți nevoie de încă un argument pentru această alegere: se vor purta cu siguranță si in sezonul primavară -vară 2018, așa că pot intra la capitolul “investiții”!

 

ROȘU!

Un lucru e cert: cumințenia ochelarilor de vedere a luat sfârșit odată cu apariția in trend a acestor rame! Cei de la Leonardo Optics spun ca este un “bold fashion statement” in materie de rame de ochelari de vedere in acest sezon.  Adevărul este ca Mini-ul pe care il conduc m-a făcut sa reevaluez puterea de seducție a  acestei culori si da, este o alegere de care orice domniță va trebui să țină cont in acest sezon.

Si totuși … pe care dintre cele trei culori propuse ar trebui să o alegi?

Avantajul shop-ului multibrand pe care eu îl frecventez este ca nimic nu te stresează sa faci alegerea. Din contră, te poți odihni pe un fotoliu spatios, poți bea o cafea, poți face un selfie cinstit!

La final vei ști exact care sunt “ai tăi”!

 

Cu drag si drac,

a voastra Domnița