fbpx

Va rog  sa observati aceasta tinuta, este absolut impecabila.Hainele sunt croite pe ea, pantofii pe care ii poarta sunt extrem de potriviti, fără toc. Palaria este asortata perfect. Sa nu uitam de nelipsitele perle. pe care le poarta.Brosa o ADOR. Asa arata o tinuta de 10 +.

Din pacate, Alina isi cauta un stil, inca negasit pana in acest moment.La un garden party nu este indicat sa porti pantofi cu toc, lucru pe care Alina l-a facut. Bluza are un aer PIN-UP, fusta are lungimea corespunzatoare insa ii da un aer usor imbatranit. Palaria strica absolut toata tinuta, a incercat sa asorteze snurul palariei cu platforma de la pantofi, total GRESIT.

Este binisor, dar nu te prezinti cu camasa deschisa la un asemenea eveniment. Si unde este manseta de la camasa? Tinuta este adecvata pentru o iesire cu prietenii la un barbeque, nu pentru un Garden Party. Nota 4.

Nico arată de parca s-a imbracat de la Bucur-Obor, poate chiar mai rau. Acea palaria pare a fi decorata de o florareasa…nu de un modist. Aceasta haina de mamaita te face sa te doara sufletul cand vezi asa ceva. Pentru aceasta tinuta merita un minus infinit.

Alex este impecabil, ma bucur ca echilibreaza situatia cuplului. In schimb nu stiu daca barba avea ce sa caute acolo. In fine, per total ii dau un 8,5.

Nu stiu ce cauta fata ei acolo….imbracata pentru o plimbare in parc la groapa de nisip, asa cum o imbrac si eu pe fata mea cand o duc acolo. Tinuta Ioanei Ginghina a fost total nepotrivita, parca a venit de la un spectacol de cabaret. Manusile sunt extrem de nepotrivite, decolteul n-are ce cauta, palaria este MESCHINA.Ioana a avut cea mai slaba aparitie de la acest eveniment si merita minus infinit, putem spune ca merita MICUL DE AUR. Daca isi doreste sa mai iasa pe la evenimente, trebuie sa contacteze un stilist. Alexandru este decent, merita 6.

Se vede ca a incercat mai mult decat altii, n-a luat pantofi cu toc si asta e bine. Rochia asta n-are ce cauta, iar umbrela aceea de ploaie nu se preteaza la un astfel de eveniment. Prea batriniciasa aceasta tinuta. E de apreciat ca a optat pentru o palarie, dar va primi nota -3.