fbpx

Acum… Sigur, frumusețea este relativă și stă în ochii privitorului, însă atunci când ești sex simbol internațional sau pretinzi că ești, nu ți se permite să calci strâmb. Acesta este un fapt pe care trebuie să-l înțelegem cu toții și să procedăm în consecință.

Gata! Vremea de plajă a apus, nu că aș fi foarte interesată de acest aspect, dar să zicem… Așadar, vremea de plajă s-a dus însă ecourile aparițiilor dezastruoase au rămas. Astăzi o să încerc să vă livrez lista cu acele celebrități internaționale care au arătat oribil la plajă anul acesta.

Adam Sandle cu o minge în mână și cu o alta în jurul taliei. Deloc sănătos, aș putea spune, nici pentru noi și, cu siguranță, nici pentru el.

Ok, știu că Ashley Graham este modelul XXX care a făcut liniște la Hollywood în momentul în care a apărut, însă totuși, să te crezi Pamela Anderson în Baywach este prea de tot. Nu?

Courtney Love nu și-a găsit liniștea nici înainte, nici după Kurt Cobain. Prea târziu să și-o mai găsească acum când, iată, vremea pare să-i cam treacă grav.

David Hasselhoff, pentru că tot vorbeam despre Pamela Anderson mai devreme. Mr. H nu se arată deloc bine, din păcate, trecut-au anii și pentru dumnealui.

Janice Dickinson, primul supermodel al lumii, este astăzi de nerecunoscut. Intervențiile estetice au distrus-o. In fine… excesul lor, să ne înșelegem.

Kesha, Kesha, Kesha… Not good at all! La 30 de ani este puțin cam mult, nu crezi?

Se vede că LeAnn Rimes doarme cu Eddie Cibrian. S-a transformat într-un pachet de mușchi bine definiți. Acum, asta cu definirea este un lucru bun, dar nu când ce este în exces.

Lindsay Lohan… Ce pot să spun? Lindsay Lohan s-a transformat într-o epavă. Oare ea nu vede chestia asta? Și dacă vede, de ce nu face ceva?

Rachel Zoe, femeie de afaceri cu business-uri în domeniul modei, scriitor și… epavă. Cred că a cam uitat să se uite în oglindă și, mai rău decât atât, cred că a uitat să mai treacă pe la medic.

Tara Reid s-a luptat cu anorexia, iar efectele se văd, în continuare. De asemenea, să nu uităm că acolo a fost vorba și despre niște probleme cu alcoolul. Cumplit!

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba

Citește și care sunt CELE MAI RĂSUNĂTOARE SCANDALURI SEXUALE DE LA HOLLYWOOD!