fbpx

foto 1

Imprimeul floral este un lait motiv in moda si asta nu de ieri de azi si totusi, acest sezon propune o cu totul alta abordare a acestei zone. Uitati asorteurile camasa alba cu fusta cu flori sau rochie cu flori si sandale rosii! Este momentul sa EXAGERATI, cu moderatie!

Stiu stiu, la prima vedere poate parea straniu, insa nimic nu functioneaza mai bine cu imprimeul floral decat… imprimeul floral. Cate piese de acest tip puteti combina intr-o tinuta? Oricate, de la doua… la toate. Si de ce nu ati face-o, in fond, toate celelalte combinatii devin deja extrem de previzibile si este extrem de greu sa compuneti o tinuta care sa va pozitioneze instantaneu in centrul atentiei celor din jur.

foto 2

Machiajul si coafura vor trebui, fireste, sa fie intr-o zona minimala, aici intervenind moderatia despre care va vorbeam. Puteti pastra ca piese din sezoanele trecute semi-transparentele grefate pe acelasi floral print, corsetele neutre sau din acelasi registru si, fireste, seturile, fie ca vorbim despre troix-pieces-uri compuse din sacou, pantalon si camasa, in acelasi imprimeu, sau clasicele deux-pieces-uri.

Nu trebuie sa va fie teama sa combinati imprimeuri florale diferite, in aceeasi tinuta. Trebuie, insa, sa stiti unde sa puneti stop si unde sa punctati intreaga compozitie.

Kiss kiss kisses,
Domnita de Alba!