fbpx

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=pXy3lpzgR0M&feature=youtu.be”][vc_column_text]Sibiu, Sibiu! Dupa rubrica de joi noapte, pentru al carei rating fabulos va multumim din suflet, dupa un somn de doar 3 ore si 2 ore de impachetat, am pornit spre Sibiu. Prima zi de prezentari a fost o reala provocare din cauza ploii mocanesti ce si-a facut de cap insa NIMIC nu a putut darama entuziasmul lui Nicolle. Nici parul ud al manechinelor, nici podiumul alunecos ce facea imposibila defilarea in pantofi nu au determinat publicul sa renunte. 10464225_693900663978762_2515227845345439136_n V-am mai spus ca nu am intalnit in viata mea pe cineva atat de determinat sa isi faca treaba impecabil? Cam asta a facut Nicolle in ciuda ploii, in ciuda faptului ca la un moment dat a renuntat la pantofi si a iesit pe scena desculta, in ciuda a tot si toate. Sunt sigura ca mai mult de jumatate dintre cei prezenti se aflau acolo pentru ea. Nu pentru show, nu pentru atmosfera literalmente bacoviana. In definitiv un show este un show si doar atat insa ca un singur om sa stranga o asemenea multime este cu adevarat  remarcabil.

Am fost intrebata ce parere am despre acest eveniment. Am spus-o si o voi repeta: Sibiu Fashion Days este o initiativa laudabila. Am fost “data pe spate” de prezentarile in sine? Categoric, nu. Dar nu despre asta este vorba. Sibiu Fashion Days creste frumos si sunt convinsa ca va continua sa o faca. Urmeaza seara 2. see you soon! Kiss, kiss, kisses! Flapper Girl

10420339_731033260291606_2734194457854939902_n

A doua zi de SFD a debutat cu soare, limonada si multi oameni speciali.

Am avut chiar placerea de a recunoaste in public pe multi dintre voi, dragii mei prieteni. Deja prevazatoare, am renuntat de data aceasta la tocuri anticipand momentul fatidic in care vremea isi va face din nou capriciile.

Nu a fost cazul, “soarele” a stralucit puternic in cea de-a doua seara :))

Am avut placerea sa il cunosc pe Ruben, unul dintre cei mai activi prieteni de pe FB si al sau Kristoff a carui “nasa” sunt  :))) pe care i-am invitat cu aceasta ocazie sa ma insoteasca la eveniment.  And what a great time we’ve had!

image (1)

Am socializat, am urmarit show-ul, am dat cateva interviuri si am facut cateva fotografii alaturi de prieteni pe care i-am descoperit cu o mare placere. Daca inca sunteti in cautarea raspunsului la intrebarea de ca am purtat in permanenta ochelari de soare, mai bine renuntati de pe acum ;).

hhhhhh

kiss, kiss, kisses!

Flapper Girl