Este joi și Iulia Albu este printre voi! Celebra rubrică de fashion police din România, WOW sau BAU cu Iulia Albu, vă asteaptă în fiecare joi doar pe www.iuliaalbu.com.

În episodul de astăzi, vorbim despre ținutele purtate de Carmen Iohannis, Valentina Pelinel, Oana Roman, Daniela Crudu, Loredana Chivu, Adelina Pestrițu și Roxana Ciuhulescu.

Frăția cozilor

 Adelina Pestrițu și iubitul ei, împreună cu fetița lor; Loredana Chivu în lenjerie intimă; Daniela Crudu în salopetă mulată

Sursa foto: Instagram

Extensii lungi, haine puține, sau vorbea aceea… coadă lungă, sărăcia omului. Daniela Crudu poartă o salopetă de animatoare, Loredana Chivu își exersează selfie-urile în oglindă, unde altundeva decât lângă pat, iar Adelina Pestrițu se visează ginerică la botezul fiicei sale.

Adelina Pestrițu a îmbrăcat un costum alb la botezul fetiței ei

Adelina Pestrițu și Virgil, la botezul fetiței lor
Sursa Foto: Viva/adpm.ro

Umerii chixocomici ai sacoului creează o imagine cel puțin ridicolă pe lângă funda aceea legată stângaci. Nu am nimic de comentat în legătură cu pleata atârnândă, cuvintele fiind prea “scurte” pentru a descrie situația.

Nota  -3.

 Carmen Iohannis l-a însoțit pe Președinte la Paris

Klaus si Carmen Iohannis, la Paris
Sursa Foto: Q Magazine

Carmen Iohannis marchează o nouă apariție “de senzație” la o ceremonie din Paris. Firește că toată lumea era îmbrăcată fie în negru, fie în albastru închis, însă Carmen Iohannis a preferat să se afișeze în bleu ciel. Nu că asta ar fi o problemă, fiind de notorietate gafele vestimentare ale soției Președintelui. Exact! Eeexaaact: în România nu există instituția Primei Doamne. Perseverența este însă de departe principala calitate a doamnei Iohannis, astfel încât ne putem aștepta la multe gafe de acum încolo. Asta, firește, dacă nu cumva între timp, stimabila binevoiește să-și angajeze un stilist care să poată face lucrurile diferit. Nota -49,69.

Valentina Pelinel a fost recent la o nuntă

Valentina Pelinel
Sursa Foto: Instagram

Valentina Pelinel are o ținută foarte potrivită pentru actuala ei siluetă, blonda urmând să devină în curând mamă. Pe cât este de simplă această ținută, pe atât este de potrivită și corect accesorizată. Ador faptul că nu poartă platforme și felul în care își poartă părul.

Valentina merită nota 9,222(2).

Lili Sandu: Ponies & rainbows în palat

 

Lili Sandu Angelina Jolie

Nu înțeleg obsesia unora de a purta pantaloni care maschează complet încălțămintea.

“Laba” este esențială in viața in general. Laba de urs, statul “laba”-riera atunci când trece trenul, laba gâștii.  Chiar dacă încercarea de a copia un look al Angelinei Jolie eșuează lamentabil, lui Lili îi reușește din plin labă-rțarea (ouch!) de a semăna izbitor cu … statuia din ceară a actriței.

De, așa-i când scapi laba-n ploscă.

Nota: 2.14 pi 2.

 

Corina Bud la Elle Style Awards comentata de Iulia Albu

Că tot vorbim despre ponei, Corina îmi dă aripi, tocmai când credeam că acest eveniment nu are nici o inițiativă de bun gust si Glam.

Ei bine, evenimentul chiar nu a avut, dar Corina DA!

-Ce anume? Una dintre cele 2 ținute bune ale serii. A doua a fost a Christinei Ich, dar cum nu a fost postată nu o vom comenta aici.

Pam pam ..WOW!

alexandra-ungureanu elle iulia albu

Revenind in picaj la nefastul eveniment, Alexandra Ungureanu si-a luat basma si arată ca tanti Zizeta cu ea! Alexandra pare extrem de nefericita in tulle-ul ei nefericit si o înțeleg pe deplin. Nu oricine poate purta orice pentru ca nu oricine are atitudinea potrivită pentru asta.

Si in plus, tanti Zizeta este numai una.

Alexandra primește BAU!

 

Vă pupă cu drag și drac, 

Domnița de Alba

sticle vitamin aqua Iulia Albu