foto 1

In timp ce ziarele de scandal de la Hollywood sustin ca Sofia Vergara si Joe Manganiello asteapta primul lor copil, actrita este data in judecata de catre… proprii embrioni :)) Da, ati auzit bine!

foto 2

Se pare ca Sofia trece printr-o perioada extrem de grea, din cauza faptului ca fostul ei, Nick Loeb, a dat-o in judecata pentru a putea folosi embrionii acesteia. Peste ocean, se poarta si
putem spune ca este chiar o moda sa iti ”pui la inghetat” embrionii, in cazul in care vrei sa ramai insarcinata pe viitor si nu vei mai putea. Ei bine, exact asta au facut Sofia si Nick. Problema a aparut insa, in momentul in care cei doi s-au despartit. Nick vrea sa foloseasca acesti embrioni si chiar le-a dat cate un nume, pentru a fi cat mai convingator in fata judecatorilor.

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 30:  Actress Sofia Vergara arrives at the 29th American Cinematheque Award honoring Reese Witherspoon at the Hyatt Regency Century Plaza on October 30, 2015 in Los Angeles, California.  (Photo by Gregg DeGuire/WireImage)

Din pacate pentru el, Sofia nu este de acord iar scandalul a inceput sa ia proportii. Mai  mult decat atat, se pare ca actrita a pierdut deja multi bani din cauza acestui proces si a afectat-o chiar si emotional. Nu ramane decat sa astepte ca judecatorii sa decida, pentru a se putea linisti din toate punctele de vedere.

Sursa foto: JustJared, Popsugar, Hollywoodlife