fbpx

foto 0

De cand a intrat in familia regala a Marii Britanii, Kate Middleton a devenit una dintre cele mai elegante femei din lume. Mai mult, Ducesa de Cambridge a devenit un model pentru multe doamne si domnisoare, care se inspira din stilul vestimentar al acesteia. Daca ati crezut ca viata lui Kate a devenit interesanta abia dupa ce s-a casatorit cu printul William, sa vedeti cum arata viata ei inainte de asta:

foto 1

In 2001, Kate a inceput primul an la Universitatea St. Andrews din Scotia, de unde a absolvit cu onoruri si a plecat si cu un iubit: printul William 🙂

foto 2

Ducesa a facut foarte mult sport in tinerete. A incercat inotul, hocheiul de camp iar la liceu, Kate a ajuns chiar sa dea probe pentru echipa de hochei.

foto 3

Kate nu l-a placut din prima pe William. Se pare ca ducesa era intr-o relatie atunci cand l-a cunoscut pe Will si chiar l-a refuzat pe acesta prima data cand a incercat sa o sarute. Abia in al doilea semestru de facultate au inceput sa iasa impreuna.

foto 4

Ducesa de Cambridge este prima, din familia regala, care a terminat o facultate. Daca va ajunge vreodata regina, va fi prima regina care a realizat acest lucru.

Sursa foto: TMZ, Popsugar, Dailymail