fbpx

Domnița – eroină intr-unul din filmele lui Hitchcock?!?

UPDATE: Se pare că am ramas fără rubrica “Verdict Iulia Albu, WOW sau BAU-BAU!” din cadrul late-night show-ului WOWBiz.  Ei bine, până voi putea face dezvaluirea oficială …

 

Intr-o lume a coaching-ului asumat universal, pentru orice, oricum, oricând si mai ales de către oricine, Domnița alege să se sustragă pășind pedant pe stiletto.

– Nu-i așa că as fi putut fi o eroină in filmele lui Hitchcock? 😉 #takethistippi

Asta înseamnă că nu, nu-mi văd viața în jurul cratiței si sincer, nici cratița nu cred că-si dorește compania mea prelungită. 😉

Cu toate astea, ADOR să gătesc …. pentru centru cei puțini!

Ce să vezi, sunt mamă si sunt femeie, iar la acest capitol nu sunt foarte diferită de voi! Momentele acelea în care copilul îți spune “Yummi, Mami!”, iar iubitul ..nu spune nimic, doar savurează si iți transmite tacit declarații de dragoste, sunt prețioase, sunt unice!

Până la urmă n-ar fi o crimă ca dragostea să treacă totuși, din când în când si prin stomac.

Nu sunt o connaiseuse în ale gătitului, dar știu să aleg smart! Așa că în noua casă am pus accentul (grav)  pe bucătărie! Am început cu electrocasnicele, așa cum am fost consiliată … si bine am făcut! Se pare că ele sunt „organele vitale” ce fac să funcționeze lucrurile cu stil, cu fiabilitate, dar mai ales cu gust-bun 😉 !

Nu am găsit cuptorul care calcă, spală si … , dar am găsit  cuptorul smart cu care eu, aceasta somitate în gătit … pe mine însămi, pot pregăti un dish cu stil.

Știți reclamele acelea stupide în care vedete va îndeamnă să cumpărați produse pe care, ele doar le endorsează pe bani mulți, dar nu le-ar folosi niciodată?

Ei bine, din fericire unii au luxul de a endorsa exclusiv produse în care cred cu adevărat dar si “tupeul” de a-si cumpăra acele produse! Bucătaria chiar nu este un subiect care trebui abordat mercantil.

Da, stiu ca am exagerat puțin, în fond la același brand aș fi putut alege ceva la un preț mai accesibil , însă așa cum știți, sunt snoabă (si nu mă tratez!) așa că am ales gama lor premium. Recunosc că m-a incantat si faptul că a primit premiul pentru design! 😉

(IF Design Award 2016 și Kitchen Innovation of the Year 2016 pentru design, inovație și funcționalitate)

Dar, revenind la plăcintele noastre …

.. îmi doresc să mă simt la fel de bine în bucătărie ca in propriul dressing!

Privelistea pe care o are Domnița nu este atat de serafică precum cea din imaginea de mai sus, ci este o natură urbană (with atwist :). In rest, lucrurile sunt extrem de condimentate, Domnița s-a ingrijit personal ca fiecare obiect să aibă un cuvant de spus!

Dumnița de Alba va dezvălui intimitatea Reședinței de Alba in fix 69 de zile!

Vă pupă cu drag si drac,

a voastră Domnița