fbpx

O mie de controverse, un milion de intrebari, un sfarsit si, inevitabil, un nou inceput.

Si ce daca nu poate face nunta la Versailles?

Tratata cu refuz de autoritatile franceze, care nu ii permit sa se marite la palatul Versailles, Kim Kardashian s-a vazut silita sa caute un alt loc pentru organizarea nuntii cu iubitul ei, Kanye West.
Asadar, saraca Kim(cacofonia este intentionata) si-a indreptat atentia catre castelul Louis XIV, aflat la 22 de kilometri de capitala Frantei, in Louveciennes. Desi aduce cumva cu un palat din secolul al 17-lea, cladirea a fost construita, de fapt, acum sase ani.

chateau-versailles-cour-royale-de-marbre

Cat despre coperta Vogue, justificarile eventuale ale publicatiei in acest moment sunt pe cat de inutile pe atat de irelevante. Si acesta nu este decat inceputul. Este aceasta coperta relevanta pentru Vogue? Da. Si asta pentru ca… marcheaza ceea ce deja anticipasem de la aparitia lui Beyonce in Vogue si anume adaptarea presei de moda la noua piata.
Si cand cifrele o spun clar, singura speranta de prosperitate ramane, inevitabil, comercialul.
Este aceasta o coperta de referinta? Da. Si nimic nu va mai fi la fel. Vogue Italia si Franta mentin pentru moment ultima baricada a modei pure, in timp ce incet, incet, mitul Vogue dispare.
Pentru ca ARTA nu mai vinde. Sau cel putin nu in formele sale conventional intelese si aplicate in presa de moda.
Cel putin asta crede, argumentat, Anna Wintour. Si ne-o spune cat se poate de raspicat chiar de pe coperta celui mai recent numar Vogue US.
Portretizata ca “royalty”, Kim Kardashian ne vinde o poveste siropoasa despre experienta de a o cunoaste pe Liz Taylor, in timp ce pozeaza in brate cu micutul sau. Nimanui nu-i pasa ce are de spus, in schimb, tot internetul explodeaza.

1549369_632386980156235_895619523_n (1)

DE GUSTIBUS…
REALISMUL ARTIFICIAL al lui George Condo ( http://en.wikipedia.org/wiki/George_Condo ) intalneste Hermes Birkin si cardul lui Kanye West.
Totul pentru… Kim Kardashian.

Untitled-1

Ador imprimeul floral INSA…
Trebuie sa fiu de acord cu Robin Williams! Nimeni nu poarta mai bine imprimeurile florale decat Mrs Doubtfire. Nici Kim Kardashian, nici Happylica si cu atat mai putin Maria Marinescu…

Untitled-2