fbpx

In sfarsit Dolce&Gabbana a deschis primul magazin in Romania! Brandul se alatura astfel Louis Vuitton, Roberto Cavalli, Ermanno Scervino si Valentino, in galeria Mariott.
Evenimentul de lansare este un subiect pe care nu il vom discuta exhaustiv, starurile Romaniei neinghesuindu-se la acest eveniment. Desigur, fata de deschiderea Roberto Cavalli, nici Domenico Dolce si nici Stefano Gabbana nu au fost prezenti la inaugurare.
Si cum timing-ul a fost extrem de nefericit, evenimentul a reunit multa lume “proasta” si neinteresanta, “jumatatea mai buna” alegand evenimentul revistei Viva.
Niciuna dintre “divele” ce troneaza mai putin impozant ce-i drept pe coperta ELLE decembrie nu a onorat cu prezenta aceasta deschidere, fapt ce, evident, nu mira pe nimeni.

Andreea Esca a raspuns prezent alaturi de sotul sau Alexandre Eram si colega sa de trust Iulia Vantur si cam aici se termina lista de nume cu rezonanta ce au luat parte la eveniment.

sursa foto: https://www.facebook.com/istyphoto

Am vazut blanuri, fete “rodate, personaje de mana a treia si… din pacate TOTUL in contextul a ceea ce trebuia sa fie deschiderea anului in Romania.

Cuiul final in “cosciugul” acestui event a fost aparitia pe piata a copertei INSTYLE care isi anunta simultan falimentul. Evident, francizorii brandului nu cunosteau acest mic detaliu… Pacat… la Dolce&Gabbana ma refer.