foto 1

Cate doua ore pe zi, cel putin 4 zile pe saptamana, la sala! Cel putin doi litri de apa, alimentatie corecta, stil de viata sanatos si fara fumat. Teoria e simpla, nu-i asa? Dar cand va dati seama ca dupa cele opt ore de lucru (poate chiar 10, pentru ca nimeni nu pleaca fix la program 🙂 ) nu mai aveti timp si de sala… intervin problemele.

Celulita este tot acolo, noi nu avem timp sa facem toate lucrurile de pe lista, pentru a scapa de ea si incepem sa ne plangem. Din fericire, dr. Florin Juravle este mereu acolo atunci cand avem nevoie de solutii salvatoare, in momente de criza.

foto 2

Incepem, desigur, cu cea mai buna veste: putem scapa de celulita! Tehnologiile si tratamentele moderne fac, in mare parte, posibil acest lucru. Foarte important, insa, este de stiut ca nu exista o metoda cu rezultat permanent. In functie de tratamentul ales, acesta trebuie repetat la intervale intre 2 saptamani si 6 luni.

Cea mai eficienta metoda este combinatia de tratamente performante de medicina estetica avansata, masaj (endermologic, dar si clasic), un stil de viata activ, o alimentatie corecta SI! un control atent al echilibrului hormonal.

Si daca nu aveti, totusi, timp pentru aceasta combinatie de solutii, Clinica Statera are o metoda miraculoasa! Este un echipament de ultima generatie, unic in Romania, o statie de tratament care foloseste sinergic si mai multe tehnologii: radiofrecventa, masaj endermologic, ultrasunete si fotobiostimulare.

foto 5

Trebuie sa stiti ca frecventa asociere a celulitei cu excesul de grasime… este total gresita! Desi tindem sa credem ca daca slabim, vom scapa de efectul de coaja de portocala, se pare ca realitatea este alta. In New York, de exemplu, exista celebrul centru ”The American Cellulite Reduction Center”, care admite ca are ca printre paciente numeroase modele Victoria’s Secret. Este mai mult decat evident ca acestea nu se confrunta cu exces de grasime, au o dieta corecta, fac sport si totusi… au celulita.

foto 4

TIP: Sportul este un factor important care ajuta la eliminarea acestei probleme, dar pentru a contribui efectiv la rezolvarea ei, este indicata combinarea elementelor de streching si a exercitiilor specifice pentru masa musculara si tonifierea zonelor afectate.

Si da, dragile mele… si Iulia Albu apeleaza la aceste metode 🙂

Va pupa cu drag si drac,
Domnita de Alba 🙂

juravle colaj