fbpx

foto 0

Ne apropiem cu pasi repezi de sfarsitul unui an tumultuos, presarat cu scandaluri, certuri, despartiri, impacari si nu in ultimul rand, cereri in casatorie 🙂 Acestea din urma au venit insotite de bijuterii spectaculoase, unele ajungand chiar la cateva milioane dolari.

Sa vedem impreuna care au fost inelele de logodna care ne-au impresionat cel mai tare in 2016:

foto 1

Intre 20 si 30.000 dolari a costat unul dintre cele mai ieftine, dar spectaculoase inele primite de catre vedete de peste ocean, anul acesta. Margot Robbie este superba detinatoare a unui diamant de 1,5 carate, in forma de para.

foto 2

Daca Margot a fost ceva mai modesta in ceea ce priveste inelul sau de logodna, nu acelasi
lucru il putem spune despre Mariah Carey. Cantareata detine (chiar daca s-a despartit de logodnicul ei) un diamant de 35 carate, in valoare de… 10 milioane dolari!

foto 3

Desi conturile lor depasesc zeci de milioane de dolari, Miranda Kerr si Evan Spiegel au ales un inel ”destul de modest”. Un diamant de aproape doua carate, in valoare de aproape 100.000 dolari, sta acum pe mana frumoasei Miranda.

foto 4

250.000 dolari a costat inelul despre care Miley Cyrus spune ca ”nu ii place in mod special”, insa… il va purta pentru ca il iubeste pe Liam Hemsworth. Asta, bineinteles, dupa ce singura a ales materialul din care sa fie facut si forma diamantului de 3.5 carate. Serios, Miley? Chiar nu iti place?!

Sursa foto: Popsugar, Dailymail