fbpx

Dacă urmează să fii mireasă sau cel puțin domnișoară de onoare și nu o faci doar din obligație, atunci acesta este un articol pe care trebuie să îl citești. Dar astăzi nu vom vorbi despre rochițe, tiare, mărturii sau buchete.

Astăzi vom vorbi despre ce să nu porți, cum să porți și cum să alegi și cum să îți convingi soacra care sunt bijuteriile potrivite pentru ziua nunții.

Ai putea să te inspiri de la vedete din România și nu numai, dar ai putea risca să cazi pradă unor promovări făcute doar de dragul unui onorariu de endorsement, sau ai putea sfârși chiar mai rău, copiind anumite look-uri… fără a obține rezultatul scontat.

Dar hei, de asta ești aici! Și când spun ”ai”, o fac doar figurativ, pentru că tu, cea care citești deja acest articol, nu ai cum sa fii decât o mireasă perfectă.  Și astăzi îți voi spune și cum.

Știi acea superstiție stupidă, în legătură cu perlele și divorțul?!

Ei bine… nu că aș putea să o contrazic total. Până la urmă și Elena Băsescu și eu și alte câteva milioane de femei am purtat perle în ziua nunții și ce crezi… unele chiar am divorțat!

Dar asta nu trebuie să te deturneze de la intenția ta! Dacă îți dorești să porți perle, nu le alege pe cele de cultură. Achiziționeaza-ți doar câteva perle, mult mai scumpe, pe care să le montezi într-o bijuterie custom-made. Fie că vorbim despre o pereche de cercei, o brățară sau un colier, este important ca montura să fie una desăvârșită. Van Cleef and Arpels, cufărul bunicii, până la urmă de ce nu… orice alt brand care îți va asigura o perlă de calitate. Și când te gândești că totul a pornit de la un grăunte de nisip…

Da… poți purta și o coroniță, dacă preferi un look romantic. Sau nu 🙂 Dar nu vom discuta despre rochia Adelei aici, pentru că am făcut-o deja aici.

Dacă diamantele sunt pietrele pentru tine…

… atunci asigură-te că faci o investiție corectă, de lungă durată și sigură. Harry Winston, Tiffany, Rosenberg Comercianți de Diamante și până la urmă… orice alt brand care îți poate asigura o piatră de calitate ar trebui să fie pe lista ta.

Dar ce ai zice dacă ai combina diamantele cu perlele? Nu te feri să fii excentrică, chiar dacă riști să calci pe orgoliul mamei soacre. Până la urmă, tu ești cea care decide ce este cel mai bine pentru tine, în ziua nunții.

Claritatea și culoarea sunt atributele care trebuie să te ghideze în căutarea pietrei perfecte și nicidecum caratajul.

– Până la urmă cât de mare trebuie să fie un diamant mare?!

Răspunsul este unul simplu: oricât de mic, dar extrem de pur.

Tocmai în timp ce scriu aceste lucruri îmi dau seama că am trecut pe sub o scară și o pisică neagră mi-a tăiat calea… de trei ori. Asta apropo de supestiții 🙂 Nu știu cum ar trebui să procedez exact, dar știu sigur că la nunta ei… Domnița de Alba va purta diamante galbene. Dar mai multe despre asta… în curând!

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba