fbpx

Despre ipocrizie cu sinceritate: TU meriți ?

Există oare ceva mai plăcut decât să ajungi acasă după cele 12 ore regulamentar petrecute la job, să îți întinzi picioarele, desculță, pe o sofa luxuriantă? Poate doar…

… dar despre asta, într-un alt articol!

Pentru vedete, alegerea unor branduri exclusiviste atunci când își mobilează casa este o nimica toată, însă pentru ceilalți, “muritori de rând”, cât si când este prea mult pentru confortul propriu, poate fi un factor decisiv.

Ce-i drept, după 12 ore de filmări … și Domnița de Alba visează la 5 minute de relaxare 🙂

Da, confortul este un factor, însă stilul este altul, iar cele două pot “conviețui” într-o dulce complicitate, iar cand vine vorba de alegerile Domniței … aceasta este o condiție, nu doar o simplă opțiune!

Oare în care dintre cele 25 de camere din casa de pe malul lacului Como își petrece George Clooney cel mai mult timp? Eu mă gândesc… ori în livingul mobilat cu cele mai comode fotolii la care am putea visa, ori tolănit pe canapeaua așezată pe terasă, de unde își savurează din priviri frumoasa soție.

Deși atunci când vorbim despre mobila din living ne gândim la confort, designul nu este un element ce trebuie tratat cu superficialitate. Un fotoliu cu adevărat perfect trebuie să ne invite, de fiecare dată când ne așezăm pe el, la o sesiune de relaxare. Cu toții avem nevoie de momentele noastre petrecute… doar cu noi înșine sau/și cu persoana iubită.

Mă refer, bineînțeles, la vizionarea unui film sau la cititul unei cărți. La ce vă gândeați? 🙂

§ Domnița poartă Black virgin wool blazer & Black pants with ruffles by PNK Casual, Harmony velvet sandals by Giuseppe Zanotti, Iulia Albu Les Merveilles Jewellery.


Da, Domnița a ales confortul unui fotoliu și al unei sofa minimaliste, dar cu un aer aristocratic dat de noblețea lemnului de nuc.  A mixat  toate aceastea cu impetuozitatea covoarelor persane din propriul living. Si nu doar atat…

Dar despre asta, mai multe în materialul exclusiv în care vă voi conduce prin experiența deplină a iatacurilor și secretelor Domniței de Alba…

Vă pupă cu drag si drac,

a voastră Domnița