fbpx

Nu-i așa că noi toate femeile suntem aceste ființe blânde și suave, care caută mai presus de orice sufletul din omul de lângă ele și se bucură de lucrurile simple în viață, cum ar fi o dimineață liniștită, în brațele iubitului, o mângâiere sau câteodata doar un sărut pe frunte? Sigur că așa este! Dar, așa suave și blânde cum suntem noi, avem totuși nevoie de atingerea fermă și rece a unui inel cu un unic diamant, pe mâna stângă. Și cu cât mai mare și mai clar, cu atât mai bine… nu-i așa? Să nu fim ipocrite! Ne dorim o relație care să dureze pentru totdeauna și prieteni cât mai apropiați și cu cât mai puține intruziuni. Și ce prieteni mai buni decât diamantele?

Amy Adams poartă o brățară Tiffany & Co

O brățară tennis este, de departe, cea mai bună investiție pe care o femeie inteligentă, de carieră și elegantă, o poate face. Astăzi vom vorbi despre tennis bracelet și despre cum trebuie ea aleasă, despre diamante și despre capcanele pe care trebuie să le evitați atunci când vă alegeți o bijuterie.

1. Dacă îți dorești să cumperi diamante ”libere”, alege doar pietre cu cerificat GIA! Acea bucată de hârtie atestă proprietățile reale ale pietrelor pe care le cumpărați și sunt o garanție în privința recuperării investiției pe care o faceți. Nu cumpărați bijuterii de la amanet sau de prin mall-uri, decât de la branduri de prestigiu.

2. Alegeți tradiția și manufacturile de nișă în defavoarea unui produs de serie largă, fără personalitate și discurs. În fond, câte bijuterii cu diamante vă cumpărați într-o viață? Make it worth it!

Sandra Bullock poartă brățări Martin Katz

3. Investește inteligent! Nu visa la piese pe care nu ți le poți permite! În schimb, fă-ți un plan de bătaie, pe termen mediu sau lung, care îți va permite să economisești fără stres sau eforturi fabuloase.

4. Începe cu baza! O pereche de cercei simpli, de un carataj care îți este confortabil financiar și un tennis bracelet. După aceea, putem construi. Aceste piese pot fi integrate în, practic, orice styling: de la o banală ținută sport-casual la cea mai sofisticată rochie de seară.

5. Încercați să aflați povestea unică din spatele fiecărei piese în care investiți. Dar aveți grijă cine v-o spune!

 

”În topul preferințelor clienților noștri se regăsesc cel mai des brățările clasice, cu diamante albe, montate în aur alb. Cei care dețin deja o astfel de brățară se gândesc apoi la cele colorate, cu diamante negre, maro și albastre. Asta se întâmplă doar pentru că piața din România nu este suficient de informată în ceea ce privește diamantele. Un client informat în această privință va alege o variantă cu diamante galbene sau verzi. Tennis bracelet-ul poate fi purtat cu orice ocazie: la o ținută sport sau casual – o brățară subțire cu diamante colorate, la o ținută elegantă – o singură brățară cu diamante albe, de dimensiune mai mare, de la două karate în sus. Trebuie să aveți mare grijă la montură, atunci când achiziționați o astfel de bijuterie. Aceasta este cea care pune în valoare diamantul, însă îi poate diminua efectul, dacă nu este realizată corect.”, spune Alexandru Caravaniez , de la Rosenberg Comercianți de Diamante