fbpx

18197354_10212658736887018_1355107336_n

Pentru ca s-a vorbit foarte mult, in ultima perioada, despre interventiile estetice pe care le-as avea, am decis sa marturisesc sincer, ce anume imbunatatiri ”si-a facut Domnita de Alba”, pana acum.

NU, NU SUNT CHEALA! MULTUMESC 🙂

Este adevarat, Domnita a suferit o interventie la nivelul scalpului, ce are ca scop intretinerea unui par sanatos, stimularea si regenerarea acestuia. Pentru ca Domnita vrea sa aiba plete frumoase si balaie, in ciuda coafatului zilnic si a folosirii produselor de hairstyling pe care o emisiune zilnica… le presupune.

GRASA SI FRUMOASA, DAR NU CU GLEZNA GROASA!

Da, am avut niste glezne mai groase. Este ridicol, stiu, mai ales… avand in vedere restul siluetei mele filiforme. Ce sa spun?! O femeie puternica trebuie sustinuta de niste glezne pe masura. Insa cu problemele medicale chiar nu am putut trai. Asa incat… DA! mi-am facut lipo-sculptura, desi NU ERAM GRASA! O procedura pe care o recomand oricui are, cu adevarat, nevoie de ea.

18191341_10212658738087048_1543643856_n

CE, TU NU AI CELULITA?!

Nu voi intra acum in discutii despre ce este celulita si ce cauze are. Despre asta, puteti citi totul aici:

DOCTOR J. NE INVATA CUM SA SCAPAM DE CELULITA

Puteti incerca apa, sport, lipitori, lipituri, creme si… dupa ce descoperiti ca nimic nu va ajuta pana la capat, puteti incepe masajul endermologic, care, cu siguranta, va face mult mai multe pentru voi. Da, il fac! Din respect pentru mine, pentru voi si pentru tot ceea ce inseamna sa fii persoana publica, in general.

OF, FATA MEA!

Pentru ca astazi vorbim sincer si corect, despre ce inseamna asumare, pentru cine nu are timp, pentru cele dintre voi care muncesc foarte mult si isi doresc sa isi construiasca o cariera, pe langa creme de ingrijire, specifice, recomand radiofrecventa. Nu cred ca as putea sa va spun in cuvinte ce a facut pentru mine acest tratament! Dar, va pot spune ca aceasta terapie va va scuti mult timp de botox sau fillere. Frecventa ideala pentru acest tratament este o data la doua saptamani, dar pentru cineva care foloseste ZILNIC produse de makeup de televiziune, adica EU, o data pe saptamana este un minim necesar si aproape suficient.

Aceste tratamente nu se fac la saloane de la coltul blocului, sau de cosmetica, putand fi efectuate doar in cabinete de medicina estetica!

18216218_10212658736086998_939982199_o

Domnita uraste fake-urile si in moda… si in estetica, in general! Nu exagerati, conservati-va frumusetea naturala si IMBUNATATITI doar ceea ce trebuie!

CAND ITI ”ARDE BUZA”…

Da, buzele mele sunt naturale si nici nu voi putea vreodata sa mi le modific, dar daca voi simtiti nevoia de retusuri, apelati la un specialist in domeniu, asa incat fata voastra sa nu mimeze ale organe.

Asta a fost tot pentru astazi!
Va pupa cu drag si drac,
Domnita de Alba!

juravle colaj

 

O sa-ti mai placa:

DESPRE IPOCRIZIE, CU SINCERITATE (2)