fbpx

Astazi este vineri. Din nou.
nu stiu exact cum vedeti voi treaba asta cu weekend-ul, insa, asa cum v-am mai spus, pentru mine este weekend cu adevarat doar duminica. Ei bine, asta nu este tocmai complet adevarat. Cel putin nu in ACEST weekend.
Pentru ca weekendul acesta incepe ASTAZI. 🙂
ASA CA…
Iata de ce, pentru DOMNITA FLAPPER GIRL o pereche noua de pantofi face mai mult decat un barbat tinut pe pres:

426A2574_done

1. O pereche noua de pantofi face minuni dupa o zi obositoare la birou. Pantofii nu te cicalesc, nu iti cer socoteala si NU ITI REPROSEAZA ca nu ii astepti cu mancarea calda pe masa.

2. Pantofii NU AU ASTEPTARI, nu au zile proaste si nici prostul obicei de a te suna din ora in ora sa verifice daca ai mai probat, vorbit cu/despre sau iesit cu alti pantofi.

3. Pantofii ITI VIN INTODEAUNA, nu conteaza ca te-ai ingrasat cateva kilograme sau ca intr-o zi vrei sa porti o rochie ridicol de scurta.

426A2525

4. Pantofii NU INGRASA. Pantofii nu te pot duce la rudele lor si forta sa mananci tot din farfurie doar pentru a face pe plac vreunei matusi cu iluzii de Masterchef.

5. Pantofii NU TE LASA BALTA. Pantofii nu au un program prestabilit si nici angjamente prioritare. Ei te asteapta INTOTDEAUNA cuminti, gata de a fi purtati.

6. Pantofii AU UN PRET FIX. In principiu intretinerea lor in timp este rezonabila iar conditiile de cumparare nu se modifica in timp.

7. Pantofii sunt mai util, placut si interesant de CALCAT IN PICIOARE. Si asta pentru ca:
7.1. Pantofii nu au ego-uri supradimensionate
7.2. Pantofii te fac sa analizezi cu adevarat alegerea lor intr-un conext sau in altul. Si asta fara drame inutile, tipete si certuri.

De ce ai tine un barbat pe pres?

Kiss, kiss, kisses!
Domnita Flapper Girl

Domnita Flapper Girl poarta Dolce&Gabanna available in Dolce&Gabanna at THE GRAND AVENUE MARIOTT si ai sai fantastici pantofi fermecati Valentino, Dolce&Gabanna si Dior.