fbpx

Pentru că uneori are senzualitatea mătăsii, uneori aroganța cașmirului, iar alte ori are asprimea firului de lână, dar niciodată, nici-o-da-tă nu are mediocritatea plasticului!

Este vorba de covorul manual oriental, cel pe care noi îl numim generic “covor persan”, omniprezent in casele vedetelor.

Poți fi o persoană cu gusturi mai exotice, sau din contră, una care preferă un stil minimalist; poți fi excentric, sau poți prefera zonele “safe”, poți fi modern chiar avangardist, sau clasic prin excelență.

Sau poți fi câte un pic din fiecare … așa cum și Domnița alege să fie în cele 1001 de nopți albe când își desenează poveștile pentru tipar, uneori în compania discretă a unui vin cu prestanță, ori alteori, alături de ghidușia unei pungi de pufuleți cu ciocolată.

Iulia Albu

In oricare din aceste ipostaze, se va găsi un covor lucrat manual care să ți se potrivească ție și locului pe care-l numești “acasă”!

Prețul unui astfel de covor poate varia de la câteva sute de Euro  (da, ați înțeles bine, doar atat!!!) până la mii, chiar zeci de mii! Da, atât de mult, pentru că poate fi din/cu mătase, cașmir, uneori chiar cu inserții spectaculoase de fir de aur, poate proveni dintr-o regiune cu notorietate, sau în cel mai fericit caz, poate fi o piesă de colecție.

Este important totuși să știi că NU este necesară o avere pentru a achiziționa un astfel de obiect special, unic, cu valoare artistică, în locul unuia de serie,  eventual vreo flocoșenie kitsch-oasă dintr-un material artificial, care nu are o personalitate și nici nu va da vreuna casei tale!

Caută un spațiu dedicat colecționării unor astfel de covoare și fii sigur, covorul va fi cel care te va alege pe tine!

Vă pupă cu drag si drac,

Domnița de Alba