fbpx

Hello Halloween, nu că aceasta ar fi o sărbătoare reprezentativă pentru noi, românii, dar până la urmă, hey, dacă puteți să o faceți, măcar să o faceți în stil mare.

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. Sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, numele acestei zi provine din limba engleză de la expresia All Hallows’ Even – Sărbătoarea creștină a tuturor sfinților. Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat care reprezintă Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sărbători copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje și colindă pe la case întrebând „Trick or Treat?” (Păcăleală sau dulciuri?), ca o amenințare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă.

Machiajul de Halloween este unul specific, dar asta nu presupune să vă deghizați în Zâna Dumbrăvii sau în Hello Kitty, decât dacă vreți să faceți o Hello Kitty însângerată. Până la urmă nu ar fi o idee foarte rea, nu-i așa?:)
Cea mai hot sugestie pentru anul acesta este alegerea îmbrăcămintei într-o zonă minimalistă, doar cu accentuarea machiajului tip ”cap de mort”. Da, puteți să faceți acest lucru chiar dacă purtați o rochie de seara ultra glam sau chiar și un costum bărbatesc banal, în aparență. Cu siguranță, apariția voastră va fi una demnă de remarcat.

Pentru cei ceva mai dramatici există și varianta costumelor și, da, nu este chiar așa de rău să te asortezi cu partenerul tău, atâta timp cât acest lucru nu este mult prea evident. Avem exemple în acest sens, însă cel mai bine este să dați frâu liber imaginației și să faceți ce simțiți. Până la urmă, moda nu este chirurgie pe creier.

Dacă chiar nu aveți timp să pregătiți un machiaj elaborat sau o costumație extrem de glamuroasă, puteți merge pe un costum bărbătesc negru cu un stilleto cinstit negru, din lac, și o cămașă albă impecabilă, pe care să o mânjiți corespunzător cu ruj, simulând niște pete de sânge. Puteți continua în aceeași zonă, machindu-vă buzele așa cum o faceți în mod normal și doar întinzând ușor cu un beauty blender, în una sau în ambele părți ale gurii.

Până la urmă, pentru a avea o apariție spectaculoasă nu e neapărat să săriți în ochi la prima vedere.

Vă pupă cu drag și drac,

Domnița de Alba

Citiți și despre CELEBRITĂȚILE MASCULINE DISTRUSE DE OPERAȚIILE ESTETICE. Tot un fel de machiaj de Halloween!